Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S23A350H

Dacă doriți un monitor mare și performant și nu aveți un buget așa de mare atunci o alegere inteligentă ar fi acest monitor LED Samsung S23A350H. Acesta re o diagonală de 23 de inci (58 cm), intrare HDMI, cele mai noi tehnologii pentru monitoare, este LED și are un preț bun Vezi prețul special de azi. Deci este unul destul de performant și cred că ar fi cea mai bună alegere pentru acest buget. Motiv pentru care îl recomand celor pasionați de jocuri deoarece are și un timp de răspuns de 2 ms dar și celor care doresc să vizioneze filme la o calitate video optimă. Acest monitor LED S23A350H vine ca o alternativă la modelele S23A550H care arată ceva mai bine și are tehnologii ceva mai multe, sau la S23A300B care este mai ieftin ca modelul prezentat în articol deoarece nu are HDMI ci DVI și are un timp de răspuns de 5 ms. Samsung S23A350H este situat undeva între cele două alternative, deci este o alegere inteligentă.

Poze

În cutie

Din spate

Specificații tehnice

Samsung S23A350H are un ecran de 23 de inci care la rândul lui are un timp de răspuns de 2 ms, rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, aspect ecran 16 pe 9 adică wide, luminozitate de 250 cd/mp, contrast tipic 1000 la 1, contrast dinamic de 5 milioane la 1, reproduce 16.7 milioane culori, unghi maxim de vizibilitate de 160 de grade pe verticală și 170 de grade pe orizontală.

Samsung S23A350H nu vine cu boxe integrate sau TV Tuner, dar vine cu intrări precum VGA și HDMI. Ca și caracteristici speciale are: MagicColor, MagicAngle, Eco Saving, MagicTune, Multi Screen S/W, Image Size, MagicBright3, Off Timer și Customized Key. Are o greutate netă de 3,1 kilograme și un consum maxim de 29 W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung S23A350H are toate tehnologiile necesare pentru a fi o alegere bună, arată foarte bine, ieftin, ușor, consum redus de energie, este un produs Samsung, timp de răspuns bun, rezoluție Full HD și o diagonală generoasă.

Ca minusuri: nu prea i-am găsit deoarece are cam tot ce are un monitor de ultimă generație.

Concluzie

Acest S23A350H este un monitor destul de performant pe un așa preț și puteți să-l recomandați unui prieten care are de gând să-și achiziționeze un monitor și nu prea se pricepe la ele. Nu știu ce monitoare o să mai apară deoarece mai bine decât așa nu se poate, poate imagine 3D?

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • joker

    Daca nu are tv-tuner incorporat, atunci telecomanda din poza este cumva de aerul conditionat?

  • Naşul

    Nu, dar pozele sunt de la un model cu tuner TV care arată identic cu cel despre care e mini review-ul.

Lasă un comentariu