Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung S23A300B

Un monitor destul de performant dar și ieftin este acest monitor LED Samsung S23A300B deoarece după cum vedeți este LED, are o diagonală de 23 inci și arată destul de bine. Poate fi util pentru cei ce au nevoie de un monitor performant pentru PC, laptop sau consolă. Ideal pentru vizionarea de filme, deoarece are un contrast destul de mare și deci imaginile vor fi mai clare și mai colorate. În recomand celor care vor să facă o achiziție inteligentă, adică să se aleagă cu un produs bun la un preț mic. Samsung S23A300B are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca alternativă la modelele Samsung S23A350H și Samsung S23A550H care au HDMI.

Poze

În cutie

Expus

Specificații tehnice

Ecranul este unul de tip LED care presupune o claritate mai bună a imaginilor, un consum mai redus de energie și imagini mai colorate adică mai reale. Diagonala este destul de mare mai precis este de 23 inci. Timpul de răspuns este de 5 ms care îl regăsim mai pe toate monitoarele dar pentru jocuri recomand unul cu 2 ms. Puteți să folosiți acest monitor LED Samsung S23A300B pentru vizionarea de filme Full HD deoarece are o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli și un aspect de 16 pe 9 adică lat.

Contrastul tipic este de 1000 la 1 care îl regăsim pe toate monitoarele de tip LED, dar contrastul de 5 milioane la 1 cu care vine nu-l regăsim chiar pe toate monitoarele. Luminozitatea este de 250 cd/mp și ecranul reproduce 16,7 milioane culori. La acest model Samsung S23A300B nu aveți TV Tuner pentru vizionarea posturilor TV și nici boxe integrate care oricum și dacă erau nu prea erau cine știe ce. Pe partea de conectori are intrare VGA și DVI.

Ca funcții și tehnologii Samsung S23A300B are: MagicColor, MagicAngle, DVI cu HDCP, Eco Saving, Customized Key, Off Timer, MagicBright3, Multi Screen S/W, Image Size și MagicTune. Are o greutate netă de 2,9 kilograme și consumă cel mult 29 de W.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: este LED, arată foarte bine, este oferit de Samsung, preț competitiv, are tehnologii destul de multe și are DVI.

Ca minusuri: nu vine cu HDMI, care putea fi util pentru cei ce pot folosi la un laptop sau consolă.

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S23A300B este unul de ultimă generație chiar dacă nu este așa de mare sau că îi lipsește HDMI-ul, imaginile sunt foarte clasre și luminoase cu un unghi maxim de vizibilitate destul de bun atât pe verticală cât și pe orizontală.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu