Samsung S22C150N, monitor FullHD de 21 de inci

Samsung S22C150N e un monitor util pentru cam ocine deoarece are portul video standard VGA, caracteristici tehnice bune și un design plăcut. Totuși, nu-l recomand celor care sunt pasionați de jocuri (joacă la detalii mari) ori cei pasionați de filme la calitate 1080p. Arată cam la fel ca și seriile precedente doar că acesta e mai accesibil și pe parcurs se va mai ieftini. Chiar și caracteristicile speciale ale unui astfel de monitor pot fi interesante și nu ar trebui neglijate. Nu are dotări speciale și nu puteți avea pretenții mari la un așa preț. Se adresează în principal utilizatorilor office care au nevoie de o rezoluție superioară.

Acuma se află la promoție de aceea merită să-l încercați și nu veți regreta. Pentru mai mult puteți alege unul cu DVI sau HDMI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și caracteristici tehnice are o diagonală de 21.5 inci care aduce și o rezoluție decentă – 1080p. Poate fi utilă atunci când căutați detalii dar nu e utilă pentru a viziona filme sau să vă jucați jocuri la acea calitate deoarece are intrare VGA. Și restul specificațiilor tehnice sunt bune: timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, unghiuri de vizibilitate de 90/65 grade, iluminare de 200 cd/mp etc.

Nu are tuner TV sau boxe dar nici nu are cum să aibă în acest preț. Monitoare cu tuner incorporat sunt de 2 ori mai scumpe, iar boxele externe sunt întotdeauna mai bune. Are doar VGA și chiar dacă limitează calitatea la HD, cam toate dispozitivele au această ieșire. Ca și caracteristici speciale are: Eco Saving, Magic Upscale, MagicBright3 etc.

Plusuri: are caracteristici speciale bune, o rezoluție 1080p, consum mic, poate fi pus pe perete, contrast bun și deci e perfect pentru utilizatorii office.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate sunt sunt prea mari.

Samsung S22C150N se potrivește perfect alături de un desktop office sau chiar și unul multimedia (depinde pentru ce anume îl vreți). NU excelează la toate capitolele însă pe viitor să sperăm că monitoarele în acest buget vor fi și mai bune. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui model. Recomandarea mea pentru cei care au un buget mare e ca să opteze pentru un monitor cu panou IPS și o intrare video superioară (HDMI/DVI).

Te-ar mai putea interesa