Samsung S22B300H

În cazul în care te interesează achiziția unui monitor LED Samsung de 21,5 inci îți recomand un monitor Samsung S22B300H deoarece e wide cu suport Full HD, port HDMI și e de culoare negru lucios. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e prea scump și garanția de 24 de luni e una destul de bună, iar dacă această garanție vi se pare cam mică atunci puteți să o extindeți la mai mult contra unie sume care nu e deloc exagerată.

Poze

Monitorul LED Samsung S22B300H e unul care nu e unic ca design și de aceea se poate observa că arată ca alte modele din 2011, chiar dacă e un model al anului 2012. Din imagini nu se poate vedea, dar aparatul are atât porturi digitale cât și de tip analog în partea din spate.

În cutie
Din spate

Specificaţii tehnice

Ecranul aparatului e unul de 21,5 inci și e un monitor perfect pentru cei care vor să urmărească un film la calitate Blu-ray ori de altă calitate. E destul de bun și la jocuri și acest lucru deoarece are o rată de reîmprospătare de 5 milisecunde și o rezoluție mare de 1920 pe 1080 pixeli. Se poate vedea că nu excelează la partea de specificații, însă e un monitor foarte bun în opinia mea.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult deoarece are un preț de undeva la 600 lei; e dotat cu HDMI (port digital) și VGA (port analog); vine cu o garanție destul de mare; consumul de curent nu e deloc mare, ir suportul poate fi detașat în cazul în care vă incomodează în vreun fel
Contra: nu are DVI și nici DisplayPort… să nu mai zi că nu are nici suport Wi-Di (nu am întâlnit încă monitoare cu suport pentru această tehnologie, ci doar câteva televizoare de ultimă generație).

Concluzie

Alături e un preview la un model asemănător deoarece monitorul de față e unul nou și încă nu există clipuri pe ‘net cu el. În rest, nu am decât cuvinte de laudă pentru el și îl recomand atât celor pasionați de jocuri cât și celor care vor un monitor office cu care să se uite la un film ori să-l folosească pentru tehnoredactare.

Te-ar mai putea interesa