Samsung S22B300B

Probabil că te interesează un monitor al anului 2012 care să fie bun la vizionarea filmelor Blu ray și de aceea eu îți recomand un monitor de tip LED Samsung de 21,5 inci. Mai exact un monitor LED Samsung S22B300B care are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și se poate vedea că nu costă delco mult. În opinia mea, are o fiabilitate foarte bună și acest lucru se vedea din garanția sa de 2 ani… care normal că poate fi mărită la mai mulți ani.

Poze

S22B300B e de culoare neagră și nu se poate spune că ar avea un aspect unicat deoarece arată precum alte modele de la Samsung din anul 2011 ori 2012. Ecranu fiind unul de 21,5 inci este unul ideal pentru vizionarea filmelor de orice fel și acest lucru l-ar putea face un monitor multimedia. Despre jocuri se poate menționa că vor merge destul de bine pe monitor deoarece are un timp de răspuns de 5 milisecunde, dar nu e un monitor special de gaming.

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

S22B300B de la Samsung are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli și acest lucru e unul ideal. Filmele 720p și 1080p se vor vedea clar claritate maximă și fără vreo pierdere de detalii. Greutatea e una foarte mică, adică de vreo 3 kilograme și acest lucru are un impact pozitiv asupra utilizării deoarece o să fie ușor de mutat când o să ștergeți praful ori când doriți să-l amplasați în alt loc.

Păreri pro şi contra

Pro: are atât port digital cât și de tip analog; prețul e unul modic; consumă puțin curent, adică vreo 30W și acest lucru îi face un monitor Eco (consumul mic e datorat în mare parte faptului că are ecran de tip LED); unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune chiar dacă nu e un ecra de tip IPS.
Contra: are doar DVI și VGA, iar HDMI-ul îi lipsește.

Concluzie

Dacă te interesează achiziția unui monitor de top atunci îți recomand direct acest S22B300B deoarece e un produs de nota 10 fără vreo reținere. Pe lângă că arată foarte bine, și acest lucru se poate vedea din preview-ul de alături, are un consum mic de curent și e performant în a afișa imagini de cea mai bună calitate. Preview-ul video de alături e unul la un monitor foarte asemănător dintr-o serie asemănătoare.

Lasă un comentariu