Samsung S22A350H

Dacă cauți un monitor performant pentru PC, laptop sau consolă atunci acest monitor LED Samsung S22A350H ar trebui să fie primul pe linsa voastră deoarece are HDMI. Și eu mă gândesc să-mi iau un astfel de monitor în special că vine de la Samsung și ar fi util deoarece am un laptop iar pentru vizionarea de filme ecranul de 15,6 inci este cam mic. Nu am nevoie de el urgent motiv pentru care voi mai aștepta, dar mai mult ca sigur voi alege unul cu această configurație poate chiar și acest model. Samsung S22A350H arată foarte bine deoarece vine cu o suprafață negru-lucioasă iar piciorul este și el lucios. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → și acesta vine ca o alternativă la modelul Samsung S22A300B care este ceva mai ieftin dar nu are HDMI.

Poze

În cutie
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul după cum am mai precizat și anterior este unul LED cu o diagonală de 21.5 inci. Acest ecran are un timp de răspuns de 2 ms, aspect 16 pe 9, contrast dinamic 5 milioane la 1, contrast tipic 1000 la 1, luminozitate de 250cd/mp, reproduce 16 milioane de culori și rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli.

La acest model Samsung S22A350H nu beneficiați de Tuner TV sau boxe integrate. La capitolul conectivitate are HDMI și VGA, iar ca și caracterisitici speciale Samsung S22A350H are Eco Saving, Samsung MagicAngle, Multi Screen S/W, Samsung MagicColor, Image Size, MagicTune, Customized Key și Off Timer. Are un consum de 23 W și o greutate netă de 3,1 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Samsung S22A350H este foarte bun datorită tehnologiilor cu care vine, are un design elegant, este destul de ușor, are rezoluție Full HD, are HDMI și nu este chiar scump.

Ca minusuri: știți vorba aceea, se putea și mai ieftin :).

Concluzie

Acest monitor LED Samsung S22A350H este unul destul de performant și îl recomand celor pasionați de jocuri care au nevoie de un ecran mai mare pentru a viziona imaginile ceva mai clare decât monitoarele clasice fie că au o consolă, PC sau laptop.

Lasă un comentariu