Samsung S22A100N

A venit timpul să recomand un monitor cu suport Full HD, diagonală de 22 inci și ecran LED cum este modelul de monitor LED Samsung S22A100N. Sunt de acord că există modele mai bun, adică cu portul HDMI, cu boxe și tuner TV, dar multă lume nu are nevoie de aceste facilități, ci de un monitor cu ecran mediu ca mărime și care să coste puțin. Deoarece are rezoluție FullHD și timp de răspuns de 5 milisecunde ar putea fi catalogat și ca monitor de gaming dar eu l-aș recomanda celor care se ocupă mai mult de sarcini office sau care se uită la filme. Totuși pentru jocuri ar fi de recomandat un monitor cu două milisecunde. S22A100N e destul de similar ca specificații lui S22A300N. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetat
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Samsung S22A100N are o diagonală de 2 inci, mai exact 21,5 inci, iar rezoluția optimă de 1920 pe 1080 pixeli îl face un monitor de invidiat. Nu știu dacă are rost să enumăr alte detalii tehnice legate de imagine, poate doar faptul că are VGA, o greutate de circa 2,6 kilograme și că e economic. Consumă undeva la 28W și asta se datorează în principal tehnologiei din care e făcut ecranul, adică ledurilor, care fac din monitor unul economic consumând cu până la 40 procente mai puțin curent decât alte monitoare care au tehnologie cu cristale lichide.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine, filmele Blu-ray vor merge exemplar, are VGA pentru calculatoarele vechi. Un mare plus al lui S22A100N e simplitatea în utilizare a lui deoarece nu are funcții de care nu ai auzit sau prea multe dotări cum ar fi mufele și astfel vei reuși foarte ușor să-l conectezi la un calculator.
Contra: nu are HDMI, diagonala de 21-22 inch e cam depășită, iar timpul de răspuns de 5 ms nu e ideal pentru jocuri.

Concluzie

Ți-aș recomanda un Samsung S22A100N în cazul în care vrei un ecran ieftin și performant care să nu aibă prea multe conexiuni care să te dea peste cap atunci când vrei să-l conectezi la laptop sau desktop (prin VGA). Pentru a te convinge că monitorul S22A100N arată foarte bine am pus și un clip alături. (Ar trebui precizat că este filmarea unui monitor cu diagonală mai mare dar care arată foarte similar.)

Te-ar mai putea interesa