Samsung S19B300N

Acest monitor LED Samsung S19B300N e un monitor accesibil, ideal pentru utilizare office și chiar și pentru filme. Se adresează în general celor care nu-și pot permite un model Full HD, dar nici i-ar vedea rostul deoarece și așa nu vizionează filme la calitate 1080p. Face parte din noua serie numită SB300N care aduce un design asemănător cu cel al seriei precedente dar în mare tot așa arată. Prezintă toate tehnologiile necesare pentru a avea un unghi de vizibilitate bun și culorii vii. Chiar și prețul său mi se pare destul de atractiv și cred că e cea mai bună alegere în acest buget pentru vizionare de filme, jocuri și vizionare de poze. Nu aveți nevoie de cine știe câți bani și deci vă poate ajuta să mai economisiți. S19B300N are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Ecranul său e de tip LED cu o diagonală de 18.5 inci care presupune că are o rezoluție HD Ready – 1366 cu 768 pixeli. Rezoluția e ideală pentru cei care vizionează seriale TV la calitate maximă HD și doresc ceva decent pentru acei bani. Alte caracteristici ale ecranului ar fi: 5 ms, Mega DCR, aspect 16 pe 9, luminozitate de 250 cd/mp și unghiurile mari de vizibilitate. Nu vine cu boxe integrate sau tuner TV, dar e un model performant pentru dimensiunile sale și cât costă. Chiar dacă are doar VGA, nu cred că v-ar fi fost de folos un port DVI deoarece rezoluția e una ideală pentru portul VGA sau D-Sub. E un model cu consum mic – 20 W, dar și care cântărește destul de puțin – 2.3 kilograme.

Caracteristicile sale speciale sunt MagicTune, Customised Key, MagicAngle, MagicBright3, MagicColour și Multi Screen S/W. Deci acestea vor îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii, însă nu sunt tehnologii noi (pot fi găsite și pe alte monitoare). Samsung S19B300N are toate caracteristicile tehnice necesare pentru a fi următoarea voastră alegere și cu siguranță nu veți regreta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de elegant, unghiuri largi de vizibilitate, culori vii, contrast excelent, preț atractiv și consum redus în modul Eco (prin diminuarea luminozității).

Minusuri: nimic deoarece e doar un model cu rezoluție HD+.

Concluzie

Acest Samsung S19B300N e un monitor LED recent apărut pe piață și care-l recomand datorită aspectului său și prețului mic. Am pusu n clip cu despachetarea unui model foarte similar pentru a vă face o idee despre design-ul său și conținutul pachetului.

Te-ar mai putea interesa