Samsung S19A450BR

Trebuie să recunosc că monitoarele 5:4 sunt foarte rare și din această categorie face parte monitorul LED Samsung LS19A450BRG sau S19A450BR. Acesta e unul de tip business și vine cu multiple porturi, iar prețul nu e deloc mare deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». ceva ce nu e caracteristic monitoarelor business e garanția de 2 ani cu car vine Samsung S19A450BR și normal că poate fi mărită la 4 ani contra unei sume nu prea mari.

Poze

Așa arată acest Samsung LS19A450BRG și se poate vedea că arată sobru pe negru și nu e mare deoarece ar o diagonală de 19 inci. Dacă vă ocupă prea mult spațiu pe birou atunci puteți opta pentru montarea sa pe perete deoarece are suport VESA. Montarea nu va fi prea complicată deoarece are o greutate mică de sub 5 kilograme,

Din lateral
Porturile

Specificaţii tehnice

Aparatul de față nu are rezoluție Full HD, ci HD+ de 1280 pe 1024 și ecranul e unul 5 pe 4 de tip non wide, adică nu e lat cum sunt acelea 16 pe 9 pentru filme. Din această cauză dacă o să folosiți monitorul pentru vizionarea unui film 720p o să vedeți o dungă neagră însă acest lucru poate fi întâlnit și pe monitoarele 16 pe 9 dacă filmul e unul de tipul Ghost Rider 2 sau ceva low budget.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț rezonabil oarecum; e unul dintre singurele monitoare de tip 5:4 de pe piață; are multe certificări; consumul de curent e mic de undeva la 20W; poate fi montat pe perete; claritatea imaginii e bună chiar dacă e un monitor TN.
Contra: nu se văd prea bine filmele pe el, dar la „lucru” nu cred că e timp de filme.

Concluzie

Există unele situații în care avem nevoie de un monitor 4:3 ori 5:4 și aici intervine modelul Samsung S19A450BR care mai e cunoscut ca LS19A450BRG. Nu se poate spune că excelează la capitolul dotări, dar are câteva lucruri care nu le întâlnești la alte monitoare și aici aș menționa ecranul mare și formatul.

Te-ar mai putea interesa