Samsung S19A200BW

Monitorul LED Samsung S19A200BW e unul foarte bun și asta deoarece vine cu tehnologie LED, rezoluție HD+, port digital și poate fi montat pe perete. Nu cotă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și o facilitate oferită de acest periferic, pe lângă cea de montare pe perete, e prezența boxelor. Acestea nu sunt puternice, dar își fac treaba bine. Monitorul de față e mai mult unul de birou, adică pentru un mediu office și asta deoarece rezoluția sa nu e optimă vizionării filmelor 1080p.

Poze

Samsung S19A200BW e un monitor al anului 2011 deoarece apărut pe la sfârșitul anului 2011 și se caracterizează printr-un design sobru și robust în același timp. Nu e deloc, mare și datorită faptului că are boxe integrate, formatul perifericului e de 16 pe 10. Poate că din imaginea de mai jos pare a fi foarte robust, însă trebuie știut că greutatea sa nu e deloc mare pentru că are undeva la 3,1 kilograme.

Monitorul

Specificaţii tehnice

S19A200BW vine din seria A200 și are un design caracteristic modelelor din această serie. Vine și cu o certificare destul de nouă care e TCO 05, iar această certificare vă garantează că ați achiziționat un produs de cea mai bună calitate care nu o să vă strice ochii și care are un consum mic de curent deoarece are și certificat Energy Star.

Păreri pro şi contra

Pro: arată mai mult decât decent; prețul nu e deloc mare deoarece e de sub 500 lei și s-ar putea să scadă și mai mult; vine cu facilități cum ar fi posibilitatea montării pe perete și boxe integrate; vine dotat cu porturi printre care se numără DVI – port digital și VGA – port analog; are o garanție mare de 3 ani care poate fi mărită la 5 ani.
Contra: nu are rezoluție 1080p care ar fi fost utilă vizionării filmelor Blu ray, dar asta nu înseamnă că nu puteți urmări filme cu el deoarece cele 720p se vor vedea perfect.

Concluzie

Samsung S19A200BW este un monitor destul de bun pentru acele persoane care vor un monitor de lucru care să fie sigur și conectabil la orice tip de calculator. O să puteți conecta chiar și un laptop la el deoarece vine cu port VGA și majoritatea laptopurilor prezintă acest port. Pentru a vă face o părere despre cum arată acest monitor vă invit să vizionați clipul de alături care e un preview destul de bun.

Te-ar mai putea interesa