Samsung S19A100N

Acest monitor LED Samsung S19A100N e un model de 18.5 inci care e ideal pentru posesorii de calculatoare deoarece e ifetn şi vine doar cu intrarea VGA. Un model similar doar mai mare e S22A100N. Puteţi să vă daţi şi voi seama că acesta nu are o rezoluţie Full HD ca acel model în special datorită diagonalei. Însă rezoluţia HD+ e destul de bună pentru vizionarea de filme HD şi sunt oricum sunt puţini cei care vizionează filme 1080p datorită dimensiunii fişierului sau pentru că nu au unitate Blu-Ray. Acesta are acelaşi design ca şi modelul de 21.5 , adică unul negru lucios cu un contur puţin rotunjit şi un picior rotund. Având în vedere că vorba de un LED nou, contrastul e pe măsură iar consumul e foarte mic. Dacă vă gândiţi să-l achiziţionaţi în perioada următoare, atunci trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de un buget modic şi spun asta pentru că Samsung S19A100N are un preţ mic. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Despachetat
Aşa arată

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul cu tehnologie LED de 19 cu spaţiu vizibil de 18.5 inci. Acest S19A100N are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli (cât a unui laptop de 15), un timp de răspuns de 5 ms (ideal pentru filme dar şi jocuri), un contrast dinamic de tip Mega DCR, luminozitate de 200 cd/mp şi standard Energy Star (îl găsiţi doar pe gadgeturile cu cel mai mic consum de energie). S19A100N e un model foarte simplu adică fără boxe sau tuner TV incorporat. Pe partea de conectori Samsung S19A100N are doar VGA, conectivitate cunoscută şi sub numele de D-Sub în cazul televizoarelor. Caracteristicile speciale ale acestui gadget ar fi: consumul de 17 W, greutatea de 2.1 kilograme, Magic Tune, Magic Bright, Magic Wizard şi Magic Colour. Ultimele 4 caracteristici vor asigura o calitate mai bună a imaginii şi le găsim doar pe monitoarele acestui producător.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: ieftin, elegant, uşor de transportat, consum redus spre deosebire de un LCD clasic, luminozitate bună pentru o astfel de diagonală.

Minusuri: nu are montare VESA (montare pe perete).

Concluzie

Un astfel de monitor LED Samsung S19A100N e cea mai ieftină soluţie în caz că doriţi un model cu tehnologie LED şi deci să vină cu o imagine clară şi un consum foarte redus de energie. Dacă doriţi un model cu rezoluţie mai mare, nu uitaţi de alternativa menţionată mai sus care e ofrită de acelaşi producător. Jos puteţi vedea cam cum arată acesta (e prezentat un model similar dar de 22):

Lasă un comentariu