Samsung RU7172, TV 4K cu procesor UHD şi soft smart

Dacă vă interesează un televizor 4K bun, dar aveţi un buget modest atunci vă recomand seria Samsung RU7172 care are televizoare de 109cm (43RU7172), 125cm (50RU7172), 138cm (55RU7172) şi 163cm (65RU7172). Această serie are software smart numit Tizen OS, iar acest lucru presupune faptul că aveţi acces la o multitudine de funcţii şi aplicaţii. Totodată televizorul poate reda conţinut dintr-o mulţime de surse.

Această serie are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi afişează cea mai bună imagine din orice sursă.


Păreri pro şi contra

Din start trebuie să vă spun că nu vine cu suport dts, acest lucru fiind unul comun la toate televizoarele Samsung din 2019. Nu ştiu de ce au ales să nu mai suporte acest „codec”, dar probabil că se gândeau că acum toată lumea se uită la filme de pe serviciile de streaming şi acolo nu e nevoie de tehnologii precum dts.
Are nu doar 4K, ci şi HDR. Această tehnologie ajută să vedem mai multe detalii şi culori apropiate de realitate.
Ceva interesant e faptul că poate oglindi ecranul telefonului, dar cest lucru e valabil doar cu anumite telefoane (cele cu iOS, adică iPhone cu Apple AirPlay).
Evident că are tuner digital şi e vorba despre unul triplu pentru cablu, transmisii terestre şi satelit.
La capitolul conectivitate are o intrare antenă, 3 HDMI, 2 USB, LAN şi altele.
Consumul energetic nu e deloc mare întrucât vorbim de clasa A de eficienţă energetică cu consum în stand by de 0,5W şi pe an de 126 kWh… pentru varianta de 125cm.

Cu un astfel de televizor vei avea parte de imagini foarte clare din diverse surse şi fără mari bătăi de cap. Un aparat precum acesta înlocuieşte cu succes un calculator, laptop sau tabletă deoarece are soft smart. De asemenea puteţi naviga pe Internet deoarece Tizen are şi browser web.
Televizoarele celora de la Samsung au fost întotdeauna foarte bune şi acesta e o alegere înţeleaptă,

Te-ar mai putea interesa