Samsung RU7102, model 2019 cu rezoluţie 4K

Seria Samsung RU7102 este una nouă și oferă numroase variante care se evidenţiază cu facilităţi finisate pe partea hardware şi software. Sistemul de operare cu care vine acest model e Tizen OS, fiind dotat cu o mulţime de aplicaţii precum şi cu browser. Vine tot cu procesor quad core, iar din această cauză totul va rula fluent, inclusiv filmele 4K.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un TV care vine cu un consum energetic redus (motiv pentru care are clasa A de eficienţă energetică). Din poza de alături puteţi vedea cum arată aces aparat. Dpdv vizual nu diferă cu mult comparativ cu modele din generaţiile anterioare.


Păreri pro şi contra

Nu aș pute spune care model vi s-ar potrivi mai mult pentru că diagonala se alege în funcție de cameră, dar voi aveți de ales între variante interesante, iar cele mai mari sunt 55RU7102, 58RU7102 și 65RU7102. Acestea sunt și cele mai scumpe, dar rezoluția 4K și specificațiile se mențin. Această rezoluţie fiind una optimă pentru ele.
Stă foarte bine la partea de conectori deoarece vorbim de wi-fi, bluetooth, USB, HDMI şi Slot CI+. Conectivitatea bluetooth e utilă pentru conectarea perifericelor (boxe, mouse sau tastatură).
Pentru vizionarea posturilor TV la calitate HD acest model are tuner digital de tipul DVB C/T2.
O facilitate care nu lipseşte în cazul acestui model e cea de HDR, aceasta având avantajul că oferă o imagine mai calitativă, dacă şi conţinutul a fost filmat cu aparat HDR.
Sunetul e decent cu o ieşire de 20W, fiind vorba despre sunet pe două canale. Pentru ceva mai calitativ se poate opta pentru un sistem audio dedicat.
Dacă vreţi să economisiţi spaţiu atunci puteţi monta televizorul pe un suport întrucât are capabilitate Vesa 200×200.

Un astfel de televizor e pentru cei interesaţi în a savura divertisment de calitate din multiple surse. Veți economisi bani dacă alegeți Samsung 43RU7102 ori 55RU7102, iar această serie e o îmbunătăţire a seriei NU7102, preţul fiind uşor mai mare.
Televizoarele de la acest brand se află în topul preferinţelor întrucât arată bine, beneficiază de o fiabilitate ok, iar tehnica (hardware+software) e de ultimă generaţie. Samsung excelează atât în domeniul electrocasnicelor cât şi electronicelor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung RU7102, model 2019 cu rezoluţie 4K”

  1. nu are telecomanda smart, are bluethoot audio si nu e compatibil cu cea smart.
    imaginea buna
    sunet bun
    4 stele.
    calitate-pret merita …

Comentariile sunt închise.