Samsung RU7092, TV alb cu diverşi asistenţi vocali

Samsung RU7092 e o serie nouă care se remarcă prin faptul că e disponibilă pe culoarea alb, rezoluţia 4K şi diverşii asistenţi vocali (Google assistant, Amazon Alexa şi Samsung Bixby).
Aveţi acces la o multitudine de servicii prin intermediul sistemului de operare care-i Tizen. În acest fel aveţi o mulţime de aplicaţii şi chiar browser web.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv calitativ disponibil în varianta de 108cm (43RU7413) şi 125cm (50RU7412)


Păreri pro şi contra

Televizorul de faţă are rezoluţie optimă 3840×2160 (4K, UHD) şi în felul acesta o să puteţi urmări filme fără pierderi de detalii.
Precum la alte modele şi la Samsung RU7092 nu avem dts, dar acest lucru nu e un inconvenient în cazul vă uitaţi la filme de pe stream.
Pentru ca imaginea să fie calitativă, pe lângă rezoluţia 4K, acest televizor are şi HDR. Acesta e un nou standard al calităţii prezent pe tot mai multe televizoare.
Conectivitatea e foarte bună întrucât discutăm despre wi-fi, 3 HDMI-uri, LAN, două USB-uri şi o intrare de antenă (RF).
Tunerul din televizor e unul triplu de tipul DVB C/T2/S2. În acest fel o să vedeţi posturi TV la calitate HD (digitală).
Pentru ca totul să fie fluent acest televizor are procesare quad core, adică vorbim despre procesor.
Asistenţii vocali sunt importanţi în cazul integrării într-un ansamblu smart home.

Per ansamblu acest televizor e unul modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Şi aspectiv e un TV de nota 10. Suportul e unul plăcut, iar dacă doriţi puteţi să-l montaţi pe perete cu un suport TV compatibil.
Nu doar imaginea e una calitativă, ci şi sunetul deoarece vorbim despre tehnologie Dolby Digital Plus.
Un aspect important de care nu am precizat e faptul că nu consumă mult curent întrucât are clasa A de eficienţă energetică cu un consum în stand by de 0,5W. De exemplu modelul de 43 inci are un consum anual de 97 kWh.

Te-ar mai putea interesa