Samsung RT58K7105SL/EO, model No Frost cu clasa F

Samsung RT58K7105SL/EO e o alegere foarte bună deoarece e oferită de un brand cunoscut și acest aspect e foarte important atunci când achiziționați un aparat pe termen lung. Nu se compară cu modelul clasic și se vede foarte bine din poza de jos, adică e foarte lat, are control electronic și dozator de apă. Acesta poate fi comparat cu un side by side, doar că compartimentele sunt dispuse diferit. Însă frigiderul și combina rămân două soluții moderne pentru cei care vor să câștige spațiu în bucătărie și eleganță.

Poate să vă depășească bugetul însă e un frigider destul de mare, eficient și fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are două uși generoase și cele cu o singură ușă nu au un congelator de 161 litri, ci doar un compartiment modest pentru congelare. Volumul total al acestui model e de 583 litri, iar acest aspect l-am menționat mai sus. Consumul de energie e mai mic datorită tehnologiei No Frost care e tot mai prezentă pe noile aparate frigorifice, chiar și cele mai mici.

La interior, observă că are rafturi din sticlă care pot fi ajustate pentru a putea pune orice în el. În partea de jos se află două compartimente pentru legume și fructe, dar veți putea pune și carne în ele dacă va fi consumată în perioada următoare. Totuși, alte aparate oferă compartimente speciale pentru pește și carne, deoarece au o garnitură specială care împiedică împrăștiere mirosului de la interior.

Capacitatea de congelare e de 10 kg la 24 de ore și poate fi mai mare dacă congelatorul e mai spațios (adică e direct proporțională). Designul e destul de plăcut pe inox, dar și pe alb cred că ar fi arătat bine.

Plusuri: destul de silențios, capacitate de congelare mare, arată bine pe inox + panoul digital, consum redus de energie, tehnologii avansate (Twin Cooling Plus).
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Samsung RT58K7105SL/EO e un aparat frigorific mare care poate fi pus aproape oriunde dar lățimea sa e de 83 cm. Deci e mult mai lat decât o combină și e norma să fie așa că doar e un frigider premium .

Te-ar mai putea interesa