Samsung RT50K633PSL/EO, frigider premium cu Smart Conversion 5 in 1

Samsung RT50K633PSL/EO este un aparat frigorific care nu doar arată bine, ci și unul care are un consum energetic redus, volum comparabil cu cel al unui side by side și o înălțime nu prea mare de 178 cm. Datorită acestei înălțimi veți ajunge cu ușurință la orice. Chiar dacă e un aparat nu prea înalt nu se sacrifică deloc din spațiul interior deoarece are 398 litri ca volum, fiind vorba despre unul net.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată excelent și care vine cu No Frost așa încât să nu se formeze gheață în congelator, iar acesta are funcție de conversie pentru a putea fi folosit ca frigider. Din imaginea de alături se poate vedea că e vorba de un model care arată extrem de bine cu mânere verticale nu foarte mari așa încât să nu deranjeze în cazul în care îl poziționați lângă un perete.

 

E un frigider cu două uși, în partea superioară fiind localizat congelatorul, iar inferior e frigiderul propriu-zis. Ambele compartimente au rafturi și suporturi pe ușă. Precum alte dispozitive din ziua de azi acesta are touch display, iluminare LED și diferite facilități moderne utile ori nu. Nu e un aparat gălăgios (are aproximativ 39 decibeli), iar clasa E vă ajută să economisiți curent, iar în acest fel ne recuperăm banii investiți în aparat dacă schimbăm modelul vechi cu acesta nou. Partea de frigider are rafturi Easy Slide, pentru a ajunge cu ușurință la alimentele aflate mai în spate.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine (pe Inox), clasa energetică E, sistemele de răcire avansate, mult volum, congelator care poate fi folosit ca frigider (tot mai multe aparate frigorifice oferă această facilitate pentru cei care nu vor să congeleze legume sau fructe pe perioada sezonului cald).
Contra ar fi că nu este pentru oricine (preț cam mare).

Deci, dacă vrei un electrocasnic fiabil și care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente atunci acest model Samsung RT50K633PSL/EO ar fi recomandarea mea. Brandul e unul foarte cunoscut pentru calitatea superioară, iar voi nu aveți cum să regretați alegerea făcută.

Te-ar mai putea interesa