Samsung RT50K6335SL/EO, frigider cu Smart Conversion

Frigiderul cu 2 uși Samsung RT50K6335SL/EO e unul dintre modelele premium și se vede clar că e mult mai mare decât unul standard – lățime de 79 cm. Un aparat frigorific mare are și tehnologii mai bune: Smart Conversion (puteți folosi congelatorul ca frigider), No Frost, iluminare interioară cu LEDuri, compresor Digital Inverter, sistem Twin Cooling Plus (două circuite independente de circulația a aerului). Designul exterior e unul simplu și chiar îmi plac mânerele verticale deoarece au o formă plăcută. Nu cred că ar fi arătat prea bine cu mânere integrate sau pe o altă culoare.

DIn poza de jos se pot vedea foarte bine mânerele dar și ecranul digital cu LED-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu prea sunt multe frigidere de 500 litri, iar din acest volum total congelatorul are 125 litri. Pot spune că acest model îl recomand celor care consumă multe alimente proaspete pentru că e spațios și are chiar și compartimente speciale pentru ca alimentele să fie conservate mai bine. Nu sunt foarte multe frigidere cu clasă A++ deoarece nu toate au Full No Frost, iar variantele compacte chiar nu necesită această tehnologie.

Păreri pro și contra

La interiorul frigiderului e prezent un raft de tip Easy Slide și e foarte util cât timp distanța dintre el și compartimentul superior e foarte mică. Mă refer la compartimentul pentru carne care e un plus pentru orice aparat frigorific, deoarece mirosul nu va circula în tot frigiderul (de exemplu, dacă puneți pește). Congelatoarele frigiderelor sunt mai spațioase deoarece nu sunt compartimentat și sunt prezente chiar și suporturi pe ușă, în caz că vreți să folosiți funcția frigider de care vă ziceam mai sus.

Un minus al frigiderului ar fi performanța scăzută a congelatorului, deoarece poate congela cel mult 6 kg de alimente pe zi. Poate e așa datorită funcției Smart Conversion sau poate că vă e de ajuns.

Chiar nu e nevoie de o combină frigorifică sau de un side by side, uneori și un frigider ca Samsung RT50K6335SL/EO poate fi de ajuns. Jos e o demonstrație a tehnologiei de răcire care am menționat-o anterior.

Te-ar mai putea interesa