Samsung RT43K6335SL/EO, model No Frost cu Twin Cooling Plus

Frigiderul Samsung RT43K6335SL/EO e unul cu două uşi adresat celora interesaţi de ceva durabil, cu multe tehnologii şi un volum mare.
Spre deosebire de alte frigorifice acesta vine cu caracteristica Smart Convertible care presupune că e dotat cu 5 moduri de conversie la cerere, adică poţi face din frigider congelator şi invers.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Nu e un cost mare având în vedere faptul că e dotat cu No Frost şi Twin Cooling.
Din poza de alături puteţi vedea că e un aparat de culoare inox cu mânere aparente.


Păreri pro şi contra

Samsung RT43K6335SL/EO e un frigider cu o capacitate de 440 litri, din care frigiderul are 329 litri, iar congelatorul are 111.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că e de 40 decibeli, deci caracteristic unui astfel de aparat.
Pe an consumă undeva la 265 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.
Compresorul e unul digital inverter garantat la 10 ani. Spre deosebire de alte compresoare acesta se evidenţiază cu eficienţă energetică, zgomot redus şi durabilitate.
Despre Twin Cooling Plus trebuie spus că e un sistem care crează un mediu optim prin oferirea unei umidităţi de 70 procente în frigider. Acest sistem răceşte compartimentele separat pentru a opri mirosurile să se răspândească în congelator.
Aparatul are şi un raft numit Easy Slide care glisează pentru accesul rapid la diverse alimente.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 176x70x78 îxlxa cm. Pentru montarea sa vor fi necesare două persoane deoarece are o greutate de 73kg.

Acest aparat e un frigider clasic pentru persoanele care vor să pună la păstrare multe alimente, dar nu vor un frigorific care să ocupe mult loc.
Fiabilitatea e una bună întrucât are o garanţie de 2 ani care poate fi extinsă în funcţie de buget.
Dacă acest model vi se pare unul mare atunci există şi frigidere mai mici, dar şi cu un volum redus.

Te-ar mai putea interesa