Samsung RT43K6330EF/ES, frigider modern pe bej

Frigiderul Samsung RT43K6330EF/ES e un model deosebit și e evident acest aspect doar după cum arată acesta. Sunt integrate destul de multe tehnologii și dotări utile, care nu le oferă alte branduri în același buget. Poate fi pus chiar și într-o bucătărie în stil rustic datorită culorii și va fi în centrul atenției, în special dacă îl puneți lângă mobilier. Mânerele ușilor sunt destul de elegante și nu ar fi arătat atât de bine dacă ar fi avut mânere integrate.

Sunt foarte puține modele pe bej și cu design modern și pot spune că arată destul de bine, însă nu e o întreagă serie de aparate care să arate ca și acesta. Aici mă refer la restul aparatelor din bucătărie, însă poate că nu vă interesează culoarea lor pentru că negrul se asortează cu orice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele clasice sunt mult mai populare decât cele standard în special datorită prețului și designului. Un model ca acesta oferă mult mai multe decât unul incorporabil, iar aici mă refer și la volum. Cei 440 litri sunt suficienți pentru un frigider în acest preț, iar congelatorul are 111 litri.

Acest aparat are o înălțime nu foarte mare și poate că vă convine pentru a ajunge cu ușurință la fiecare raft.

Păreri pro și contra

Nu ocupă mult spațiu pentru că are o lățime de numai 70 cm, însă un aparat frigorific mai mlat oferă și rafturi mai spațioase. Chiar și suporturile de pe uși vor fi apreciate pentru că sunt generoase și permit poziționarea de sticle sau borcane nu foarte mari. Alimentele sunt conservate destul de bine deoarece are acea tehnologie numită Twin Cooling Plus, iar congelatorul dispune de o tehnologie de conversie, adică el poate deveni cu ușurință un frigider. Are două funcții performante – congelare rapidă și răcire rapidă, pentru ca alimentele să nu-și piardă proprietățile.

Samsung RT43K6330EF/ES are un raft special numit Easy Slide cu care aveți acces ușor la toate alimentele de pe el pentru că se glisează. Mirosurile sunt neutralizate cu ajutorul protectorului antibacterian și e vorba de un filtru activ de carbon.

Te-ar mai putea interesa