Samsung RT38K5530S9/EO, model 384 l cu No Frost

Samsung RT38K5530S9/EO e un aparat frigorific de tipul frigider cu o capacitate de 384 litri și un consum mic de curent dovedit de clasa de eficiență A+ (consumul energetic 290 kWh/an).
E un aparat frigo destinat celora în căutarea unui model Full No Frost.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic care nu doar e foarte eficient, ci care te va ajuta să păstrezi o cantitate mare de alimente la rece. Am pus alături o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model și despre cum ar arăta poziționat în bucătăria dvs.

Pe partea de specificații acest model e unul care vine cu o capacitate mare de stocare (384 litri), congelator cu capacitate de congelare de 6 kilograme și o autonomie de funcționare de 13 ore.
Modelul RT38K5530S9/EO e unul care funcționează mai mult timp într-un mod silențios deoarece e dotat cu invertor digital care reglează automat viteza compresorului.
Frigiderul e împărțit în 4 rafturi din sticlă securizată, iar congelatorul are un compartiment cu capacitate de congelare de șase kilograme la 24 ore. Evident că cireașa de pe tort e prezența No Frost la frigider cât și congelator.
În comparație cu alte frigidere similare, acest model e dotat cu Twin Cooling Plus care creează o umiditate de 70% față de 30 cât au altele.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe motive, dar cele mai importante sunt costul mic de achiziție, că vine de la unul dintre brandurile de top, că e realizat din materiale de calitate (inox și tot inox e și culoarea). Avantajul prezenței No Frost e că nu o să aveți parte de stres când vine vorba de curățat întrucât nu se produce gheață.
Contra achiziției ar fi că nu are Multiflow (acel sistem de distribuție a aerului rece pe mai multe căi), deși are ceva similar numit Twin Cooling Plus.

Concluzia mea legată de aparatul acesta frigorific e că își merită banii întrucât multe modele similare ca volum nu vin cu dotările pe care le are acesta. Fiabilitatea e una peste medie deoarece are garanția de 2 ani care poate fi mărită la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa