Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RT38K5435S9/EO, frigider cu No Frost, Twin Cooling Plus

Samsung RT38K5435S9/EO e un frigorific actual cu o capacitate de 384 litri şi răcire No Frost (fără producere de gheaţă).
Chiar dacă are o capacitate mare, dimensiunile sale nu sunt unele exagerate întrucât are 178x67x71 ÎxlXA cm, iar greutatea sa e de 66 kilograme.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un produs de excepţie care nici nu consumă mult curent. Din această cauză are clasa A++ cu un consum energetic anual de 259 kWh.
Arată foarte bine, din imaginea de alături putându-se vedea că are culoare inox. Această culoare ajută la integrarea perfectă în orice decor.


Păreri pro şi contra

Frigiderul Samsung RT38K5435S9/EO e unul cu două uşi cu un volum mare de 397 litri. E un volum net împărţit în 295 litri ai frigiderului şi 89 ai congelatorului.
Ambele compartimente au dezgheţare automată datorită No Frost. În felul acesta nu vă pierdeţi timpul cu dezgheţarea.
Nu e un aparat gălăgios prin faptul că are un nivel de zgomot de 40 decibeli. Acesta se datorează şi compresorului digital inverter. Alte avantaje ale unui astfel de inverter ar fi economia de curent (ajustează viteza pe 7 nivele în funcţie de nevoie) şi uzură redusă.
Congelatorul poate fi transformat în frigider sau chiar oprit dacă nu aveţi nevoie, iar în felul acesta economisiţi curent. Există 5 moduri de conversie, şi vă recomand să citiţi despre cum se utilizează în manualul cu instrucţiuni.
În interior nu se vor produce bacterii întrucât aparatul are filtru de carbon prin care trece aerul. Acest filtru are rol de a steriliza şi deodoriza.
Probabil că singurul dezavantaj ar fi faptul că nu are facilitatea „uşi reversibile”.

Un astfel de frigider se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţinal. Vine chiar şi cu panou de comandă, fiind vorba despre unul touch poziţionat pe uşa congelatorului.
Fiabilitatea acestui aparat e una foarte bună precum a restului produselor Samsung, iar pe lângă garanţia de 2 ani puteţi să mai adăugaţi câţiva ani contra cost.