Samsung RT38FDAADSP, frigider spațios cu No Frost

Samsung RT38FDAADSP e un frigider interesant dacă luăm în considerare volumul oferit, designul și dotările. Un frigider de ultimă generație are și un sistem de răcire pe măsură – No Frost. Arată destul de simplu și elegant în același timp, se observă că dispune de un control digital. Unele dotări pot fi considerate oarecum standard deoarece e vorba de o clasă premium. Spre deosebire ed o combină, un frigider oferă mai mul spațiu pentru alimentele ce doriți să le țineți la rece și mai puțin pentru congelare. Totuși e vorba de un congelator de 87 litri, iar pentru alimente mai mari are un compartiment pe măsură. Nu nici foarte scump, dar poate unora le depășește bugetul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Am pus aceste doză poze pentru a vedea cam cum ar arăta acest frigider la exterior și interior.

Închis
Închis
Deschis
Deschis

Specificații tehnice

Acel volum de care vă ziceam e suficient deoarece e împărțit decent – 298 la frigider și 87 litri pentru congelator. E dotat cu un afișaj LED cu funcții diverse, deci dispune de un control electronic. Se observă că nu are dozatoare de gheață sau de apă, dar aveți suporturi sau rafturi destule pentru a pune o sticlă cu suc ori o tavă cu gheață în congelator.

Frigiderul are rafturi din sticlă care dau un plus de eleganță interiorului și se curăță mai ușor decât cele din sârmă. Pe partea de design are: finisaj argintiu, uși cu deschidere spre dreapta, interior iluminat LED, ecran digital etc. Pe partea de funcții și siguranță are: Twist icemaker, Multiflow, Inverter Digital și altele. Ca și o mică concluzie, pot spune că acel preț e justificat în mare parte și de aceea nu prea vă recomand multe alternative.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: volum generos pentru o familie de 3-4 persoane, arată bine atât la interior cât și la exterior, rafturi din sticlă, multe compartimente și suporturi pe uși.

Minusuri: pentru unii ar părea destul de scump.

Concluzie

Acest model numit Samsung RT38FDAADSP nu e singurul frigider lansat anul acesta și cu siguranță veți găsi modelul pe măsura bugetului alocat. O alternativă poate fi și o combină frigorifică deoarece ar ocupa mai puțin spațiu deoarece e mai înaltă pentru același volum. Toate modelele mi se par destul de reușite și de aceea le recomand. Dacă considerați

Te-ar mai putea interesa