Samsung RT32K5035S9/EO, frigider cu Twin Cooling

Samsung RT32K5035S9/EO e echipat cu tehnologie Twin Cooling și e bine evidențiată de acele două cercuri de culoare albastră. Aceasta nu permite ca mirosul din frigider să ajungă în congelator, iar condițiile de conservare sunt diferite. Nu e precum oricare alt frigider, ci e unul mai deosebit de aceea are un preț ușor piperat. Designul exterior al aparatului e unul minimalist și liniile sunt drepte. Cu alte cuvinte, e perfect pentru o bucătărie modernă și nu trebuie să fie foarte mare pentru că nu ocupă mult spațiu.

Congelatorul are funcție de conversie astfel că poate fi transformat într-un compartiment suplementar dacă frigiderul e plin. Puteți ține băuturi la rece dar și legume/fructe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul total al aparatului e unul de 321 litri și e împărțit bine și se vede din imagine că are un congelator mare. La combine nu e un congelator mare pentru că e compartimentat și nici nu aveți acel aparat pentru a obține cuburi de gheață. Rafturile se pot ajusta puțin sau chiar elimina pentru a putea pune ceva mai voluminos, cum ar fi un vas foarte mare ori un tort. Poate că și înălțimea aparatului e foarte importantă, iar acesta e de 171 cm, deci poate că încape chiar și rafturile suspendate.

Designul pe inox e cel mai popular la ora actuală și se potrivește alături de orice mobilier.

Păreri pro și contra

Tehnologia Twin Cooling e prezentă la aparatele acestui brand și diferențele se văd imediat ce veți umple aparatul. Alimentele își mențin prospețimea și filtrul deodorizant își face bine treaba. În congelator avem și rafturi pe ușă pentru pachete mici de alimente sau înghețată, iar Ice Makerul e ușor de folosit, cuburile le obțineți ușor (cu mecanism prin rotire). Răcirea se face cu tehnologie No Frost care controlează nivelul de umiditate pentru a nu se forma prea multă gheață la interior.

Samsung RT32K5035S9/EO are un frigider generos și de aceea a fost folosit un compartiment generos numit Big Box. Panoul de control e simplu și se află la interior, iar cel digital care îl vedem la anumite frigidere nu e cu mult mai util pentru că și așa nu veți umbla zilnic la el.

Te-ar mai putea interesa