Samsung RT32FARADSP, frigider No Frost

Frigiderul Samsung RT32FARADSP e un model interesant și spun asta deoarece poate concura cu aparate mai mari cum sunt combinele. Bineînțeles, side by side-urile sunt mult mai mari, iar congelatoarele sunt enorme. Depinde de necesități și posibilitățile financiare ale fiecăruia, însă merită să faceți un efort financiar când vine vorba de un astfel de brand și de un aparat de ultimă generație. Din poza de jos se poate observa că are un finisaj argintiu și interiorul e bine împărțit. Congelatorul nu are compartimente sau sertare, ci un singur compartiment + un raft. O combină doar oferă un congelator mai mare, iar prețul pare să fie similar (comparativ cu volumul).

Prețurile sunt bune pentru cei care nu-și permit o combină și vor ceva similar dar cu un congelator mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un frigider cu 2 uși și cam majoritatea sunt așa. E mai bine așa deoarece deoarece e mai ușor de accesat congelatorul sau celălalt compartiment. No Frost e o tehnologie de răcire avansată și care reduce consumul de energie deoarece nu se mai formează atâta gheață. Astfel, dezghețarea e automată iar alimentele/legumele rămân proaspete o perioadă mai îndelungată.

Volumul de 322 litri e cel net și cel care ne interesează. Clasa de eficiență energetice e A+ și e prezentă mai la toate aparatele noi. Ea scoate în evidență nivelul de consum (redus). Congelatorul de 72 litri e suficient dacă nu obișnuiți să cumpărați mult și să țineți la congelator. Restul de 250 litri aparțin frigiderului și apreciez că se pot pune multe alimente sau sticle (pe ușă).

Frigiderul are multe rafturi, suporturi dar și compartimente pentru alimente/legume (împiedică răspândirea mirosului din frigider). Pe partea de design are: finisaj argintiu, mânere integrate, iluminare LED etc. Caracteristicile speciale are: multiflow și compresor Inverter Digital.

Plusuri: arată bine în special pe argintiu, are rafturi și suporturi suficiente, No Frost, are eficiență energetică bună și altele.
Minusuri: nu prea are

Samsung RT32FARADSP e o alegere bună pentru cei care vor un frigider mare și nu un congelator. Totuși, puteți lua și un congelator suplimentar deoarece performanțele sunt mai mari (capacitate de congelare mai mare pentru 24 de ore). Combinele frigorifice sunt și ele destul de bune pentru că prețul nu diferă cu mult față de cel al unui frigider.

Te-ar mai putea interesa