Samsung RSH7ZNRS1

Samsung RSH7ZNRS1 e un aparat frigorific de tipul side by side. Multă lume consideră astfel de aparate ca fiind frigidere premium, dar diferența dintre un frigider și un side by side e ca de la cer la pământ. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e similar Whirlpool WSF 5552A+NX și asta e deoarece caracteristicile sunt similare.
Eu aș recomanda aparatul de față celora care se respectă, nu neaparat barosanilor. Prețul e unul corect deoarece foarte puține aparate frigo au ce are și acesta. Chiar dacă are o mulțime de dotări (pot fi văzute din preview-ul de la final), utilizarea sa nu e deloc complicată.

Poze

Se poate vedea că e un model premium de la distanță. E foarte mare, având un volum net total de 513 litri care e împărțit în 330 litri ai frigiderului și 183 litri ai congelatorului. Frigiderul are 3 rafturi din sticlă și 4 suporturi la ușă, iar congelatorul are 4 compartimente. Mai multe despre compartimentarea aparatului se poate vedea din prima poză de alături.

La interior
La interior
La exterior
La exterior

Specificaţii tehnice

RSH7ZNRS1 vine cu niște caracteristici tehnice foarte impresionante, dar nu asta cred că e important, ci faptul că vine cu foarte multe dotări. De exemplu, niște dotări care unora le sunt indispensabile sunt dispenserele de apă și gheață.
Despre volum, cum am spus și mai sus, e de 513 litri și asta înseamnă că e un aparat foarte mare. Acest lucru nu influențiază negativ consumul de curent deoarece clasa de eficiență energetică e A+.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu foarte multe dotări; are No Frost ceea ce înseamnă că decongelarea și dezghețarea se realizează în mod automat fără intervenția dvs; are debit multiplu (multi flow) care presupune că aerul rece e disponibil pentru fiecare raft așa încât alimentele să fie păstrate uniform; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun.
Contra: prețul e cam mare… în comparație cu o combină frigorifică.

Concluzie

Samsung RSH7ZNRS1 nu e o fiță, ci o necesitate deoarece e un aparat care poate oferi foarte multe lucruri. Dacă la alte modele ești obligat să le cureți periodic, la acesta nu trebuie intervenit în niciun fel deoarece are No Frost, iar alimentele vor fi păstrate la rece datorită caracteristicii amintite anterior, dar și caracteristicii Multi Flow.

Lasă un comentariu