Samsung RSA1ZTSL1, side by side Full No Frost

Pentru cei cu un buget peste medie ți care doresc un aparat frigo mare recomand acest side by side Samsung RSA1ZTSL1 ar fi mai mult decât bun. Vine cu un volum de 484 litri (e vorba despre unul net), clasa A+ de eficiență energetică și cu o înălțime nu prea mare de 178,9 centimetri. Pe lângă faptul că are No Frost mai e dotat cu Multiflow ceea ce înseamnă că răcirea se produce pe mai multe căi.

Acest aparat frigo vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu e deloc mare având în vedere că aparatul e unul foarte capabil.
În cazul în care sunteți interesat de aspectul său interior atunci din poza alături puteți să-l vedeți mai bine. Puteți observa că frigiderul e unul cu 4 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente.

Interiorul
Interiorul

Modelul acesta e unul de culoare inox care are o greutate destul de mare de 119 kilograme. Acest lucru o să-l facă cam greu de transportat, dar cu ajutorul unor prieteni nu o să întâmpinați probleme în a-l instala.
Acest model nu e doar eficient, ci și foarte performant în a ține la rece diferitele alimente deoarece vine cu No Frost și Multiflow. Deci, vă puteți da seama că e vorba despre un aparat premium.

Atuurile acestui model sunt fără număr, dar aș enumera câteva care mai mult că o să placă… cum ar fi existența unui sertar pentru vin, că are un consum mic de curent (dovedit prin clasa de eficiență energetică A+) și că arată bine.
Poate că singurul minus e că are o greutate prea mare.

Modelul acesta e unul care nu doar arată bine, ci o să te ajute să ții alimentele la rece pentru mult timp. Cred că îți dai seama că un astfel de aparat se adresează celora care sunt interesați de un aparat frigo cu o capacitate foarte mare (volumele sunt 144 la congelator și 340 litri la frigider… ambele fiind volume nete) și care să arate cu frigiderele din filme… acolo o să vezi astfel de aparate.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu