Samsung RSA1ZTMG

Celor care au mai mulți bani le recomand un Samsung RSA1ZTMG care e un side by side, adică tot un parat frigorific, dar mai mare și mai capabil. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e măricel, dar beneficiezi de facilități cum ar fi dozator de apă, răcire No Frost și altele. Se vede că e un aparat frigorific premium după cum arată, dar și după capacitatea sa mare de 501 litri, iar dacă vă interesează ceva similar atunci vă recomand un model similar – RSA1DTMG1.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți forma o opinie despre cum arată acest model. Din prima poză se poate vedea că e bine compartimentat și asta deoarece are mini bar, 5 compartimente la frigider și tot atâtea la congelator. Normal că are și suporturi pe ușă iar numărul lor e de 4. Din imaginea a doua se poate vedea că vorbim despre un aparat care e ca și acelea din filme.

Deschis
Aparatul, la exterior

Specificaţii tehnice

RSA1ZTMG e de culoare gri argintiu (ca RSA1DTMG1) și nu va trebui să vă preocupați prea mult de spațiul din el deoarece în frigider încap undeva până la 342 litri. Congelatorul nu e la fel de mare ca și frigiderul, dar cred că 160 litri sunt suficienți pentru a congela carne ori diferite legume de păstrat pentru la iarnă. Nu ar trebui să vă bateți prea mult capul nici cu electricitatea deoarece are un consum mic de curent și din această cauză are clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro:  oferă multe facilități; raportul dintre preț și calitate e unul destul de bun; are facilitatea numită No Frost care vă va ajuta la dezghețare și decongelare deoarece acestea vor fi automate și nu trebuie să interveniți dvs ca la alte modele, adică nu trebuie să dezghețați/decongelați manual frigiderul.
Contra: prețul e cam mare, însă vine cu foarte multe dotări de top.

Concluzie

Samsung RSA1ZTMG e un electrocasnic care nu ar trebui să lipsească din bucătăria niciunei familii care se respectă. În el poți depozita numeroase alimente fără a te preocupa prea mult spațiul. E mai greu de poziționat deoarece are peste 100 de kilograme, dar bănuiesc că o să te descurci cu vreo două-trei persoane.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung RSA1ZTMG”

  1. … daca te-ai fi interesat si tu un pic ai fi vazut ca un mare neajuns e ca se conecteaza la apa curenta pentru gheata si apa rece.

  2. Nu este neajuns, este comoditate, frigiderul vine in dotare cu filtru de apa Brita, ce garanteaza faptul ca apa este intotdeauna filtrata si pura, totodata alimentarea cu apa de la retea (filtrata) produce o gheata exceptionala.

  3. Am unul dintre modelele Samsung, nu vă sfătuiesc, în șapte ani de când îl folosesc am mai plătit cel puțin unul, filtrul este scump – al meu e cu placate de argint, s-a dus motorul, scapă printr-un por freonul…. E ceva de groază, poate vă reorinetați.

Comentariile sunt închise.