Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RSA1DTMG1

Acest Syde by side Samsung RSA1DTMG1 face parte din categoria aparatelor frigorifice de tip premium care deci nu și le poate permite oricine.  cm și Bineînțeles aveți nevoie și de o bucătărie foarte spațioasă pentru acesta. Datorită formei sale, poate fi incorporat ușor sau poate țină locul unui mobilier mai mare. Spre deosebire de alte aparate frigorifice acesta are o mulțime de dotări, un volum impresionant și un design elegant. Mai precis, are un volum de 501 l, clasa A, sistem de răcire No Frost, o înălțime de 179 cm și finisaj metalic. Din punct de vedere al dimensiunilor sale RSA1DTMG1 lățime de 91 cm și adâncime de 73 cm. Deci e cât două combine frigorifice și prețul oarecum justificat. Un astfel de electrocasnic de la Samsung are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată modelul

Specificații tehnice

Samsung RSA1DTMG1 are atât un dozator pentru apă (Brita) cât și unul pentru gheață, iar datorită formei, puteți folosi orice tip de pahar. Deasupra lor veți observa că are un ecran LED foarte interesant și funcțional. Volumul net de 501 litrii se împarte astfel: 357 litri pentru frigider și 144 litri pentru congelator. Deci are o capacitate cât două combine împreună. Sistemul de răcire No Frost e cel ma avansat sistem de la ora actuală și care nu permite depunerea de gheață pe alimente, fructe sau legume. Frigiderul are 5 rafturi din sticlă, 4 suporturi pe ușă, un compartiment pentru brânzeturi și unul pentru legume/fructe. Congelatorul are sistem de dezghețare automat, trei compartimente și o capacitate de congelare decentă.

Bineînțeles ușile sale nu sunt reversibile, iluminare superioară, control electronic și funcție multiflow (care nu trebuie să lipsească de pe nici un model ca acesta).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: chiar dacă nu e prea accesibil, prețul său e justificat de volumul de 501 litri, designul simplu, controlul electronic al temperaturii, de cel două dozatoare, tehnologia No Frost etc. Acestea pot fi considerate plusuri ale acestui aparat frigorific.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine dar să sperăm că va urma o promoție cu acesta.

Concluzie

Side by side-ul Samsung RSA1DTMG1 e o alegere ideală pentru cei ce vor mai mult decât o combină frigorifică deoarece au un spațiu generos în bucătărie și îl pot achiziționa în rate fixe fără dobândă. Nu cred că ar avea rost să optați pentru un side by side de la un alt producător deoarece modelul de sus dar și alte modele de la acest producător, oferă toate funcțiile necesare și tehnologii noi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu