Samsung RS7778FHCSR

Un Side by side Full No Frost bun e acest Samsung RS7778FHCSR având multiple dotări cum ar fi No Frost, capacitate mare de 543 litri și altele. Consumul de curent nu e deloc exagerat deoarece are clasa energetică A++. Compartimentarea interioară e foarte bine realizată și acest lucru se poate vedea din poza a doua de mai jos.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din pozele de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare inox și că este foarte bine compartimentat. Are dispenser de apă și gheață, iar frigiderul are 5 rafturi din sticlă securizată și 4 suporturi la ușă. Congelatorul are doar două compartimente, dar eu zic că sunt suficiente. La interior dispune chiar și de iluminare cu LED, iar acest lucru face ca aparatul să aibă un consum mic de curent.

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

RS7778FHCSR e un model al anului 2012 care incorporează multă tehnologie utilă. Cele mai utile facilități sunt No Frost și sistemul Multiflow. Prima facilitate presupune că nu o să aveți girji cu dezghețarea ori decongelarea side by side-ului deoarece aceste procedee se vor realiza automat. Montarea/amplasarea electrocasnicului nu e deloc complicată deoarece aparatul are undeva la puțin peste 120 de kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine datorită culorii inox; volumul e unul mare și de aceea o să puteți depozita orice și oricâte alimente doriți; chiar dacă e mare trebuie știut că nu consumă prea mult curent și o dovedește clasa de eficiență energetică A++; compartimentarea interioară e foarte bine realizată și din această cauză o să puteți depozita alimentele după bunul plac.
Contra: nimic. (Din păcate nu știu nimic despre autonomia aparatului frigorific și prin autonomie mă refer la cât ar ține la rece alimentele cât timp se întrerupe curentul.)

Concluzie

Samsung RS7778FHCSR e un aparat foarte bun și e destinat celor care câștigă peste medie. Prețul e mai mare decât cel al unei combine ori a unui frigider, dar și capabilitățile sunt superioare. Utilizarea sa nu e deloc complicată și dacă există vreo funcție cu care nu vă descurcați atunci puteți apela cu încredere la manualul de utilizare care vine cu aparatul.

Te-ar mai putea interesa