Samsung RS7577THCSP, side by side 530 l

Pentru cei cu un buget mare un side by side ar fi numai bun pentru că te ajută să pui la păstrare o cantitate impresionantă de alimente (are volum de 530 litri) și îți oferă o mulțime de facilități care nu o să le găsești la alte modele. Printre acestea se numără Full No Frost, sistemul Multiflow și Twin Cooling (la final am pus un clip care prezintă acest concept).

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat foarte bun care are un consum de curent foarte mic dovedit de clasa A+ de eficiență energetică (458 kWh pe an ca și consum). Din imaginea alăturată cred că se poate observa că e disponibil pe culoare platinum inox precum restul aparatelor frigo marca Samsung. La interior e bine amenajat așa încât dvs să puteți pune perfect alimentele… puteți vedea că e precum aparatele din filme.

Aparat
Aparat

Din imaginea de mai sus puteți vedea cât de bine e realizată compartimentarea. Mai exact are un frigider de 359 litri cu 4 rafturi și un congelator de 171 litri care are două compartimente.
Chiar dacă e foarte capabil și foarte multe funcții în el acest model nu face prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 39 decibeli.
Dacă frigiderele premium au dispenser de apă, acest model are și dispenser de gheață așa încât să puteți bea băuturile preferate… la rece.

Lucrurile care sunt de apreciat la acest model sunt consumul mic de curent, că este ergonomic (are sistem care te avertizează atunci când lași ușa deschisă), performanța în răcire și altele. Un alt plus e că e realizat de Samsung, ceea ce presupune că e un aparat de calitate superioară. Probabil că singurul lucru care ar putea să-i deranjeze pe unii ar fi prețul mare în comparație cu a unei combine frigo, însă acest model nu e pentru oricine.

Concluzia mea referitoare la acest model de side by side e că își merită banii, fiind unul dintre cele mai bune modele de acest fel.
Cum ziceam mai sus, în acest preview e prezentat sistemul Twin Cooling.

Te-ar mai putea interesa