Samsung RS68N8671B1/EF, side by side de 640 litri cu No Frost şi clasa A++

Pentru persoanele interesate de un electrocasnic în stil american (side by side) recomand modelul Samsung RS68N8671B1/EF care vine cu un volum net mare de 640 litri. Nu trebuie să vă îngrijoreze capacitatea mare deoarece temperatura precum şi umiditatea sunt uniforme întrucât are Twin Cooling Plus.

Acest aparat frigo vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi care vine cu spaţiul necesar pentru a ţine la rece orice. Nu se vede din imaginea de alături, dar compartimentarea e foarte bine realizată şi din această cauză are 3 uşi.


Păreri pro şi contra

Samsung RS68N8671B1/EF e un aparat de top cu dozator (dispenser) de apă şi gheaţă. În felul acesta putem savura băutura preferată în condiţii optime.
Panoul de comandă e unul mascat, accesibil după ce deschideţi uşa aparatului.
E un aparat inteligent putând fi controlat prin wi-fi, iar adaptorul e inclus în pachet. producătorul menţionează şi faptul că aparatul are suport pentru aplicaţii.
Foarte interesant e şi faptul că acest aparat are un nivel de zgomot redus, adică 39 decibeli.
Probabil că sunteţi preocupaţi şi de consumul electric, iar din această cauză trebuie să vă spun că are un consum anual de 387 kWh şi clasa A++ de eficienţă energetică.
Este un aparat normal, nu incorporabil, iar dimensiunile sale sunt de 91x71x178 lxAxÎ cm.

Un astfel de aparat nu doar că are o capacitate mare prin care poate să ţină la păstrat multe alimente, dar are grijă de banii dvs. prin faptul că nu consumă mult curent şi are grijă ca alimentele să rămână cât mai mult timp proaspete.
Fiabilitatea produselor Samsung e una foarte bună, iar modelul acesta are o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.
Ce am uitat să menţionez e că aparatul are o autonomie de funcţionare fără curent de 10 ore, lucru care se va dovedi util în cazul în care locuiţi într-o zonă în care se întrerupe des curentul.

Te-ar mai putea interesa