Samsung RS68N8650SL/EF, side by side A+ cu 3 uși

Side by side-ul Samsung RS68N8650SL/EF are un design mai diferit și se observă ușor cele 3 uși, iar mânerele sunt incorporate (de aceea e și acel spațiu mai mare dintre uși). La frigider compartimentul de jos e destinat pentru fructe, legume și chiar carne care urmează a fi consumată. E un aparat de ultimă generație cu un design modern, care nu se adresează oricui în special că are o lățime de 91 cm și greutatea e destul de mare.

Dozatoarele sunt destul de prezente pe acest tip de aparat deoarece e destul de mult spațiu pe ușa congelatorului și un model fără acestea nu e cu mult mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nivelul de zgomot e foarte redus și așa vă puteți da seama că discutăm de un model avansat. Compresorul Digital Inverter are un rol important în acest sens.

Un panou digital pentru controlul temperaturii are și anumite funcții speciale: vacanță, blocare interfață, avertizare acustică ușă deschisă. Se conectează la rețea pentru a vă oferi apă rece sau gheață de la dozator, deci nu are un rezervor ca altele. Parcă e mai bine așa, însă filtrele trebuie să fie foarte bune.

La interior găsim și un raft pentru sticle dacă vreți să puneți vin sau suc la rece. Până la urmă e vorba de un brand cu renume și chiar nu aveți ce să-i reproșați, pentru că an de an inovează.

Păreri pro și contra

E mult peste o combina sau frigider premium, iar acest lucru se vede după performanțele sale. Poate conserva o mulțime de alimente și se vede după numărul de rafturi, spațiul dintre acestea și compartimente mari. Capacitatea de înghețare a congelatorului e de 12 kg la 24 de ore care e conformă cu volumul său și nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Răcirea se face cu tehnologia Twin Cooling, adică congelatorul și frigiderul nu comunică între ele.

Samsung RS68N8650SL/EF mai prezintă și alte caracteristici speciale care le puteți descoperi imediat după instalare sau poate nu vă plac surprizele (raft cu glisare, interior iluminat cu LED, sistem de dozatoare cu control touch, compartimente perfecte pentru fructe/legume).

Te-ar mai putea interesa