Samsung RS68N8321S9/EF, side by side silențios cu Twin Cooling

Samsung RS68N8321S9/EF e un side by side de dimensiuni generoase și se poate vedea că are interior generos, iar compartimentele pentru legume sunt foarte mari și cele din stânga sunt de la congelator. În zona congelatorului avem dozatoarele și se vede recipientul chiar pentru gheață, că doar puteți să beți apă rece cu cuburi de gheață. Tehnologia Twin Cooling Plus e inscripționată pe peretele din spate și scoate în evidență că ambele compartimente beneficiază de ea, adică sunt doi curenți de aer rece independenți.

Din poza alăturată se vede acel rezervor de apă în care puteți pune până la 4.5 litri, care are legătură cu dozatorul. Alte modele oferă conectare la rețea, dar asta înseamnă că nu puteți pune oriunde aparatul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Arată bine pe inox și pentru a nu vedea lateralele sale, puteți incorpora aparatul într-un mobilier sau chiar în perete (dacă nu ați terminat cu renovările). No Frost e prezent la ambele compartimente, astfel consumul de energie e scăzut și clasa energetică ajunge să fie A++.

Aveți și un panou de control electronic și la prima vedere nici nu l-ți observa pentru că e la interior pe marginea superioară. Arată foarte bine și oferă funcții utile: vacanță, blocare interfață, congelare rapidă, răcire rapidă, semnalare audio ușă deschidă (pornește după o anumită perioadă).

Păreri pro și contra

Oferă multe mai mult volum decât alte tipuri de aparate frigorifice și nu mă refer doar la side by side-uri. Pentru dimensiunile sale, volumul de 617 litri chiar e unul impresionant că doar are tehnologie SpaceMax (crește cu 100 litri facă de modelele clasice). Dozatorul are o interfață ușor de folosit: puteți bloca dozatorul (țineți apăsat 3 secunde), adăuga cuburi de gheață sau gheață spartă. Adică puteți adăuga într-un pahar cu suc cuburi de gheață pentru a ajunge la temperatura dorită.

Samsung RS68N8321S9/EF nu e foarte înaltă, însă ocupă cu 50% mai mult spațiu decât o combină frigorifică. Costă ceva mai mai mult, dar veți aprecia pe parcurs spațiul disponibil și acele compartimente mari. Aveți un control foarte bun al umidității și temperaturii.

Te-ar mai putea interesa