Samsung RS68A8522S9/EF, side by side cu conversie Smart 5 in 1

Aparatul frigorific Samsung RS68A8522S9/EF face parte din cea mai nouă gamă de modele de la acest brand. Evident că este unul dintre cele mai voluminoase aparate de pe piață, adică are un volum net total de 609 litri. Acesta nu a fost creat pentru a fi cât mai atractiv ca preț, ci să ofere cele mai bune condiții de conservare, un design plăcut și numeroase dotări utile. Arată foarte bine la exterior, dar și al interior, unde vedem sertare cu finisaj metalizat și compartimente fumurii (pentru a se asorta mai bine cu exteriorul).

Datorită prețului mai mare, vor fi puține persoane care și-l pot permite însă nu sunt multe ca acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus, acest aparat are tehnologia de conversie Smart 5 in 1, adică sunt diverse moduri sau combinații care le puteți alege. Mai exact, congelatorul poate fi transformat în frigider oricând sau chiar să-l opriți. Se economisește energie și nu veți regreta că ați ale s un aparat frigorific atât de mare, chiar și în momentele în care nu aveți multe alimente în el.

Designul său este unul modern și vedem un finisaj pe inox care este foarte popular. La exterior este prezent și un dozator de apă, care nu necesită racordare și oferă chiar și cuburi de gheață cu IceMaker-ul (se vede la interior).

Pe lângă sistemul de răcire No Frost, acesta oferă și acel sistem Twin Cooling Plus, adică răcirea compartimentelor este separată. Toate aceste sisteme de răcire fac ca aparatul să fie mai eficient, adică vedem cea mai bună clasă energetică – D. După cum am și zis mai sus, are acea tehnologie de conversie, care poate face aparatul mai eficient.

Concluzie

Samsung RS68A8522S9/EF are tehnologie Space Max, astfel că e mai spațios la interior decât altele. Puteți alege să-l incorporați în mobilier cum este prezentat în anumite imagini sau chiar în perete că doar mai toate modele au o lățime de circa 90 cm, deci spațiul trebuie să fie cam de 100 cm. Samsung RS67A8510S9/EF este un side by side similar la anumite capitole, însă nu veți găsi două aparate identice.

Te-ar mai putea interesa