Samsung RS67N8210S9/EF, side by side cu dozatoare

Side by side-ul Samsung RS67N8210S9/EF pare a fi cel mai ieftin și încăpător aparat frigorific de la acest brand. Să nu uităm că poate ține locul unui frigider sau a unei combine, iar la interior spațiul de depozitat e dublu. Face parte din segmentul superior/premium și nu poate fi instalat în orice bucătărie pentru că ocupă mai mult spațiu. Atât frigiderul cât și congelatorul au un control mai bun al umidității pentru o conservare mai buna a alimentelor, iar această tehnologie se numește Twin Cooling Plus.

Din poza de jos se văd foarte bine mânerele sale și dozatoarele. Chiar dacă nu costă la fel de mult ca și altele, oferă destul de multe dotări bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu se incorporează la instalare dar poate fi pus lângă mobilier pentru a nu ocupa spațiu. Arată foarte bine pe inox și zona de dozare chiar iasă în evidență fiind pe negru și se alege ușor funcția dorită prin intermediul pictogramelor prezente și tehnologiei touch. Trebuie remarcat că nivelul de zgomot rămâne destul de mic chiar dacă e mare.

Dacă e să-l comparați cu o combină, ei bine, are o lățime de 91 cm adică e cu 50% mai lat (exact cât e acel congelator). Ușile sunt dispuse diferit și la interior observăm că legume/fructele chiar au spațiu.

Păreri pro și contra

Un volum atât de mare e foarte util dacă aveți o familie mai mare și face parte din nou generație cu tehnologie SpaceMax. Nu e un model foarte înalt, deci veți ajunge cu ușurință la orice raft sau suport de la interior. Dozatoarele sunt foarte utile pentru cei care vor să consume o băutură rece cu gheață (chiar și spartă) sau doar apă rece. Consumul de energie e mic și se vede după clasa de eficiență energetică – A+, iar eficiența energetică se datorează tehnologie No Frost și compresorului Digital Inverter.

Samsung RS67N8210S9/EF impresionează și nu văd de ce ați cheltui mai mult pe un alt aparat cât există această variantă. Până la urmă e vorba de un brand bun și experimentat care inovează an de an.

Te-ar mai putea interesa