Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RS66N8100S9/EF, side by side cu tehnologie SpaceMax

Side by side-urile au fost și vor fi aparate frigorifice de top, nu datorită volumului, ci datorită designului minimalist, tehnologiilor de răcire, panoului de control modern și dotărilor speciale (dozatoare, compartimente speciale, rafturi speciale etc). Îmi place acest Samsung RS66N8100S9/EF pentru că oferă ceva diferit față de concurență – SpaceMax (cu 100 litri mai mult decât un model clasic). Cu alte cuvinte, nu veți găsi două aparate identice, eventual pot fi modele similare însa cu volum diferit dacă e vorba de aceeași serie.

Designul e destul de minimalist și la acesta vedem mânere verticale la vedere și nu integrate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acesta e ceva mai mare decât restul însă nu costă mult pentru că nu are dozatoare, dar puteți obține cuburi de gheață pentru a răci o băutură. O mulțime de variante au controlul electronic în exterior, însă nu-l veți utiliza atât de des, de aceea Samsung s-a gândit să-l pună în partea de sus pe marginea ușii.

Congelatorul are rafturi pe ușă unde puteți pune înghețată sau pachete mici cu alimente și cu dezghețarea sa e automată ca la multe alte aparate avansate.

Păreri pro și contra

Alegem un astfel de aparat pentru ca are un volum generos și o combină frigorifică nu arată bine pe lângă mult mobilier, însă depinde și mărimea bucătăriei. Eficiența energetică e cea mai bună de pe piață și se datorează tehnologiei No Frost care e standard pe aparatele frigorifice mari. Alături de aceasta sunt sisteme de distribuire uniforma a curenților de aer rece și care controlează nivelul umidității (Twin Cooling Plus).

Chiar nu ne putem plânge de spațiu pe rafturi și chiar pe ușa sunt multe rafturi. Sertarele sunt încăpătoare și mă refer și la cele de la congelator. Interiorul aparatului e foarte bine iluminat, nici nu cred ca mai sunt aparate premium ca nu folosesc lămpi LED.

Samsung RS66N8100S9/EF nu se adresează tuturor utilizatorilor pentru ca nu e accesibil, însă uneori nu putem face compromisuri. Cu alte cuvinte, o bucătărie în care se gătește aproape zilnic are nevoie de acesta și nu mai trebuie să luați ulterior o ladă frigorifică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu