Samsung RS65R541122C/EO, side by side negru

Side by side-urile sunt aparate frigorifice de top pentru că oferă un design modern, o capacitate generoasă și un interior bine organizat. Samsung RS65R541122C/EO e un astfel de aparat și nu prea are competiție dacă luăm în considerare toate dotările. Clasa energetică e foarte bună la aparatele de ultimă generație – A+, și e de ajuns pentru că avem tehnologie de răcire cu No Frost. Aceasta face ca dezghețarea să fie automată la congelator, adică nu veți mai vedea atât de multă gheață pe alimente.

Ușa congelatorului oferă un dozator pentru apă, cuburi de gheață sau gheață spartă, iar la interior avem un recipient în acest sens. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem două uși cu deschidere laterală, însă și cele cu 4 uși sunt interesante pentru că nu se pierde atâta temperatură când deschideți ușa. Vedem un design mai minimalist la acesta deoarece mânerele verticale sunt integrate și arată mai bine decât cele clasice. Fiecare utilizator are o altă părere de aceea sunt mai multe astfel de aparate disponibile și poate că nu sunteți fan Samsung. În opinia mea, nu trebuie să fiți fan al acestui brand ca să-l alegeți, pentru că tehnologiile de pe acesta nu le veți găsi pe altul.

Păreri pro și contra

Avem un Ice Maker automat care nu necesită foarte multă atenție din partea utilizatorului, iar panoul de control exterior e unul prietenos cu butoane senzitive (touch). Interiorul e bine împărțit pentru ca voi să puteți organiza foarte bine alimentele dar e loc și de sticle pe ușa sa deoarece avem suporturi mari. Acest aparat arată foarte bine în orice bucătărie modernă, iar culoarea neagră va evidenția mai bine aparatul. Arată bine alături e de mobilier și parcă nu mai pare atât de mare că doar are o adâncime de 71 cm. Să nu uităm că oferă și All-Around Cooling care distribuie uniform aerul rece în aparat pentru ca alimentele să fie conservate corespunzător (au un rol important și funcțiile de răcire și congelare rapidă).

Samsung RS65R541122C/EO oferă mult spațiu interior (tehnologie SpaceMax) și compartimentele sunt mari pentru a pune multe kilograme de legume/fructe sau alte tipuri de alimente care au un anumit miros.

Te-ar mai putea interesa