Samsung RS61781GDSL, side by side 615l

Acest side by side Samsung RS61781GDSL e un aparat frigorific deosebit datorită faptului că are un volum de 615 litri, No Frost, control electronic, dozatoare, consum mic, compartimente special și finisaj inox. Cu astfel de caracteristici, poate fi inclus în categoria premium. Având în vedere dimensiunile sale, nu e suficient să aveți un buget ci și un spațiu suficient de mare pentru a-l depozita. Bineînțeles e și foarte greu de aceea aveți nevoie de multe ajutoare pentru a-l pune în bucătărie. Dacă nu aveți bani cash, puteți opta pentru rate fixe fără dobândă. Alternative la acesta ar putea fi o combină sau un frigider împreună cu un congelator. Există câțiva producători care oferă frigider+congelator. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 615 litri care e una dintre cele mai bune de la ora actuală. Mi se pare normal că vine cu un sistem de răcire No Frost deoarece reduce formarea de gheață în congelator și astfel scade și consumul de energie. Acel volum e împărțit destul de bine, astfel că are un congelator de 217 litri și un frigider de 398 litri. Are o mulțime de rafturi di sticlă, suporturi și compartimente pentru depozitarea alimentelor.

Deci e cât două combine frigorifice, doar că are un consum mai mic decât două astfel de aparate. Se observă finisajul pe inox, mânerele verticale, dar și dozatoarele de apă și gheață. Dimensiunile sale sunt importante dacă nu aveți un spațiu prea mare în bucătărie – 178 cm cu 90 cm și 76 cm. E recomandat să-l puneți undeva unde nu ar umbri camere, adică să nu-l puneți aproape de geamuri (în special că are o adâncime de 76 cm). Pe partea de funcții vine cu tehnologie Twin Cooling Plus (două evaporatoare care țin alimentele proaspete mai mult timp, unul e pentru frigider iar celălalt pentru congelator).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e la promoție (cuptor incorporabil cadou), arată foarte bine, volum suficient chiar și pentru cei care vor să depoziteze multe alimente, iluminare LED, consum corespunzător de energie, dozatoare de gheață/apă etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Samsung RS61781GDSL e un side by side foarte bun nu pentru că e oferit de un producător cu experiență, ci pentru că are dotări și caracteristici corespunzătoare prețului oferit. Alternative la acesta sunt multe deoarece într-un așa buget veți găsi destule modele interesante.

Te-ar mai putea interesa