Samsung RS54N3003SA/EO, side by side pe Metal Graphite

Un side by side ca Samsung RS54N3003SA/EO e destul de accesibil și oferă un volum de 535 litri, deci e semnificativ mai mare decât o combină frigorifică. Chiar dacă ocupă ceva mai mult spațiu decât un aparat tradițional, designul e unul premium și se poate vedea din poze. Chiar dacă nu e pe inox ci o culoarea puțin mai diferită dar la fel de atractivă, aparatul se asortează foarte bine cu restul aparatelor din bucătărie. Acesta poate fi incorporat în perete sau pe lângă mobilier pentru că nu vă interesează cum arată lateralul aparatului.

Chiar dacă nu are acele dozatoare pe ușa congelatorului, are un control electronic. Compresoarele Inverter au o durată de funcționare mult mai mare decât cele clasice, de aceea se oferă o garanție atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un model standard, acesta poate fi integrat și nu va fi foarte dificil pentru că nu e atât de înalt. E greu să-l mutați pentru că are o greutate destul de mare. Ușile pot fi deschise cu ușurință pentru că sunt prevăzute niște mânere verticale mai generoase (nici prea mari, dar nici prea mici).

În partea stângă se poate controla temperatura interioară fără a mai deschide ușa aparatului. Dar să nu uităm de funcțiile de înghețare rapidă și cea vacanță (dacă nu deschideți pentru o anumită perioada ușile). Bineînțeles, dacă uitați ușa deschisă pentru un anumit timp, sunteți avertizat acustic.

Păreri pro și contra

E un model mare și silențios care consumă puține resurse, iar acestea se datorează tehnologiilor Inverter și No Frost. Datorită acestui sistem de răcire, dezghețarea se face automat chiar și la congelator. Tot mai multe aparate frigorifice au No Frost sau o tehnologie similară, iar prețul aparatului rămâne atractiv din punctul meu de vedere. Iluminarea interioară cu LED e standard la acesta și e mai puternică decât cea clasică.

Modelul Samsung RS54N3003SA/EO reprezintă segmentul superior pentru care aveți nevoie de un buget pe măsură. Cu acesta nu mai e nevoie de un alt aparat (ladă sau congelator), pentru că puteți pune absolut toate alimentele.

Te-ar mai putea interesa