Samsung RS50N3913BC/EO, frigorific side by side de culoare neagră

Samsung RS50N3913BC/EO e un side by side de culoare neagră pentru persoanele interesate de un aparat premium cu capacitate mare şi cu dispenser.
De la început trebuie să precizez faptul că aparatul are dimensiuni de 91x73x178 lxaxî şi de aceea trebuie să aveţi spaţiu unde să-l amplasaţi. mare atenţie la uşa de la bucătărie să fie mai mare de 80cm aşa încât să-l puteţi transporta. Având 106 kg şi dimensiunile menţionate mai sus probabil că vor fi nevoie 3 persoane pentru amplasarea aparatului în siguranţă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →. E ceva mai mare decât la alte modele (aici aş face referire la modelul de la Candy) deoarece are dispenser (de apă şi gheaţă), All-around Cooling şi diferite opţionale (Home Bar, suport pentru vinuri).
Din poză se poate vedea că e de culoare neagră, producătorul precizând că e vorba despre culoarea „empire black”.

Păreri pro şi contra

Aparatul are compresor digital inverter garantat la 10 ani cu mai multe atuuri precum: eficienţă energetică, nivel de zgomot scăzut şi prospeţime excelentă.
Răcirea în frigider şi congelator se realizează fără producere de gheaţă deoarece are no Frost.
Având în vedere dimensiunile e important de ştiut consumul energetic anual, acesta fiind de 409 kWh pe an. În acest fel aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică.
Designul e unul minimal, în acest sens are două uşi pentru a uşura utilizarea sa şi idetifica rapid alimentele care dorim să le mâncăm.
Referitor la dozatorul de apă trebuie menţionat că aparatul trebuie conectat la reţea şi că are un filtru inclus în pachet.

La prima vedere acest aparat pare scump, dar trebuie luat în considerare şi faptul că acest aparat e unul de îndelungă folosinţă şi că are multe dotări utile. Durate medie de utilizare a frigorificului e de 15 ani.