Samsung RS50N3513SA/EO, side by side cu raft lactate

Side by side-ul Samsung RS50N3513SA/EO e un aparat frigorific de ultimă generație care arată foarte bine într-o bucătărie spațioasă. Pentru a nu încurca, poate fi instalat lângă mobilier sau incorporat, iar mobilierul trebuie să aibă o adâncime similară. Sunt mia multe tipuri de aparate frigorifice și nu puteți alege un frigider dacă aveți nevoie de mult spațiu de depozitare și performanțe mai mari. Atunci când alegeți un aparat de la un astfel de brand, optați pentru un modul fiabil care va fi de folos mulți ani. Nu merită să faceți nici un compromis pentru că alte aparate nu se compară cu acesta.

Un aparat frigorific argintiu e mai elegant decât unul alb, iar la cel prezentat jos veți vedea un control electronic mai avansat și dozatoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control e imediat deasupra dozatoarelor și poate fi acționat cu ușurință deoarece are butoane de tip touch. Pictogramele sunt de folos, însă puteți consulta mai bine manualul său pentru a afla mai multe informații despre funcțiile disponibile. Se poate bloca interfața și chiar seta modul vacanță dacă nu veți mai deschide ușa pentru o anumită perioadă.

Consumul de energie e chiar foarte mic dacă e să-l comparăm cu aparate mai vechi și se ține cont de volum. Congelatorul are 4 sertare din care 2 sunt de dimensiuni mici, iar celelalte două sunt de dimensiuni mai mari.

Păreri pro și contra

Un side by side reprezentă aparatul frigorific de top de pe piață pentru că oferă cel mai mare volum net, o capacitate de congelare mare, dozatoare, numeroase rafturi și compartimente. Trebuie apreciat că puteți lua o apă rece de la dozator, care e alimentat la rețea și se poate adăuga gheață după preferințe. O combină nu oferă toate acestea, iar raportul preț/dotări e chiar bun în acest caz.

Samsung RS50N3513SA/EO are un preț justificat și oricine și-ar dori un aparat electrocasnic nou cu design minimalist, eficient, silențios, cu răcire foarte bună și rafturi speciale. Ca o noutate, aveți loc chiar și pentru alimente de dimensiuni mici, cum ar fi lactatele.

Te-ar mai putea interesa