Samsung RMC30D1P2/XH/2011

Dacă ți-ai luat un Smart TV sau plănuiești să-ți iei unul atunci trebuie să-ți iei neaparat și o telecomandă Touch control Samsung RMC30D1P2/XH/2011. E ultima fiță și chiar dacă TV-ul tău are o telecomandă, ca aceasta nu e, deoarece RMC30D1P2/XH/2011 e o telecomandă premium. Prețul nu e mare deoarece această telecomandă care arată ca un iPhone are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E foarte interesat cât de mult a avansat tehnologia și cât de accesibilă e oa astfel de telecomandă. Știu că majoritatea TV-urilor pot fi controlate cu telefonul după ce instalezi o aplicație specială, dar nu m-aș fi așteptat vreodată să apară telecomenzi care să arate ca telefoanele moderne. Iar acest model arată precum un iPhone și poate că o să fiți tentați să vorbiți la „el”.

Poze

Meniu
Scurtături

Detalii

În mod normal poate fi folosită doar cu televizoarele din seriile D7000 și D8000, dar unii spun că e o telecomandă universală pentru produsele Samsung. O puteți folosi și ca pe o telecomandă convențională cu taste deși are un ecran senzitiv la atingere.

Ecranul de 3 inci are o rezoluție de 340 pe 240 pixeli și poate fi utilizată pe post de un al doilea ecran și dacă mergi la WC ai un TV portabil așa încât nu ratezi ce zice Barbu la OTV. Evident că depinde cât de groși sunt pereții și unde e localizat WC-ul 🙂 Recunosc că treaba cu toaleta n-a fost cel mai bun exemplu, dar sper că ați prins ideea.

Păreri pro și contra

Dacă ai un TV Samsung foarte performant atunci ar fi păcat să nu-ți cumperi o telecomandă touch control și eu sper ca de acum încolo să se facă doar astfel de telecomenzi care să fie incluse standard în pachet alături de TV. Telecomanda poate fi utilizată în mod normal doar pentru a controla un televizor din seriile 7000 și 8000, dar poate fi folosită și pe post de telecomandă universală dacă aveți alte produse Samsung conectate la HDMI-urile TV-ului, deci se face uz de tehnologia Anynet+. Anynet e o tehnologie prin care dispozitivele Samsung care o suportă și sunt conectate la porturile HDMI ale aparatului TV pot fi controlate cu o singură telecomandă – telecomanda televizorului sau acest model revoluționar de RMC30D1.

Clipul prezintă modul de utilizare al aparatului și sper că vă puteți face o părere despre cum arată și cum ar putea fi utilizată așa încât să vă ușurați viața. Eu zic că e utilă și nu doar o fiță.

Te-ar mai putea interesa