Samsung RL60GZGIH

Combina frigorifică Full No Frost Samsung RL60GZGIH e un parat frigorific avansat deoarece vine cu izolație termică foarte subțire motiv pentru care pereții interiori sunt mai subțiri. De aceea are și un volum mai mare pentru aceleași dimensiuni. Mai precis, veți beneficia de 100 de litri în plus iar tehnologia de răcire nu a fost afectată. Chiar dacă are un preț ușor piperat, e justificat și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută. În mare are un volum de 400 litri, eficiență energetică A++, culoare inox și o înălțime de 201 cm. RL60GZGIH are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Combina
Congelatorul

Specificații tehnice

Clasa de eficiență A++ scoate în evidență consumul său redus de energie. Putem spune că o parte din banii cheltuiți, îi veți recupera pe parcurs datorită unei facturi mai mici la energie. Chiar dacă nu are dispecer pentru apă sau gheață, vine cu un afișaj LED care vă indică anumiți parametri și astfel nu mai trebuie să deschideți ușa frigiderului. Acei parametri pot fi reglați prin apăsarea butoanelor care sunt poziționate sub acel ecran. După cum am precizat și mai sus, are un volum net de 400 litri. Frigiderul are 288 litri, rafturi din sticlă, suporturi pe ușă, compartiment special pentru legume/fructe și No Frost. Congelatorul său e unul de 112 litri și vine cu No Frost, deci nu mai trebuie curățat manual.

Pe partea de design, Samsung RL60GZGIH are uși cu deschidere spre dreapta, culoare inox, mânere verticale și iluminare LED foarte bună. Ar fi fost interesant dacă venea cu uși reversibile în special dacă doriți să-l poziționați într-un colț. Ca și caracteristici speciale are: Multiflow și Compresor Inverter Digital. Vine cu toate dotările standarde/necesare și cu siguranță nu veți de greș cu un astfel de model.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine atât la exterior cât și la interior, afișaj și control digital pe ușa frigiderului, consum mic, încăpătoare, No Frost etc.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Samsung RL60GZGIH e o combină frigorifică cu care economisi spațiu pentru bucătăria dumneavoastră și nu veți avea nevoie de un model mai mare sau de un congelator. Având în vedere că e la promoție (25% reducere), ar trebui să profitați de ea în special că într-un astfel de buget nu veți găsi un model mai performant și așa de compact. Jos ma pus o mică prezentare a ei ca să vă faceți o idee despre ea și cum arată în realitate:

Te-ar mai putea interesa