Samsung RL60GQERS1, combina frigo A+++

Dacă vrei să-ți amenajezi o casă, respectiv o bucătărie ca la carte atunci ai nevoie și de o combină frigorifică de tip No Frost care să consume puțin curent și să fie încăpătoare. Modelul Samsung RL60GQERS1 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e cam măricel, însă e Full NoFrost, iar clasa energetică e A+++ (da, A cu trei de plus). Volumul brut e de 400 litri, iar cel net e de 370 ceea ce înseamnă că o să puteți pune a păstrare tot ce doriți fără rezerve.

Poze

Culoarea modelului RL60GQERS1 din seria G e argintie, iar despre înălțime trebuie spus că e de 201 centimetri, deci trebui să aveți grijă dacă aveți o bucătărie nu prea înaltă. Are un afișaj de tip LED, dar și un dispecer de gheață pentru persoanele pasionate de băuturile cu gheață. E bine compartimentat deoarece frigiderul are trei rafturi, iar congelatorul are patru.

Electrocasnicul

Specificaţii tehnice

RL60GQERS1 e un model al anului 2012 și vine cu multe dotări care nu le vei întâlni la modelele de 1000 lei. Printre aceste dotări superioare se numără NoFrost, o capacitate mare de stocare, diferite accesorii și o organizare eficientă a interiorului. Astfel, la interior are 370 litri net, care sunt împărțiți în 258 litri care reprezint volumul frigiderului și 112 litri care reprezintă volumul congelatorului.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design plăcut, dar despre care trebuie spus că nu vine cu mare lucru în plus față de alte modele de la Samsung; are un preț bun din perspectiva raportului cu calitatea; vine cu diferite sisteme de siguranță printre care se numără sistemul care vă avertizează dacă ați lăsat ușa deschisă.
Contra: prețul e cam mare, dar e un aparat premium care nu mai are nevoie de niciun fel de introducere.

Concluzie

Dacă vrei un frigider sau mai bine spus combină frigorifică bună atunci cred că ar trebui să alegi acest model RL60GQERS1 la care e și un video preview alături care evidențiază principalele caracteristici ale sale. Consumul de curent e unul mic și acest lucru va face ca dumneavoastră să vă recuperați în timp banii investiți în electrocasnic. utilizare aparatului nu e deloc complicată, iar dacă nu vă descurcați atunci există și un manual cu instrucțiuni de utilizare care vă va ajuta în acest sens.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung RL60GQERS1, combina frigo A+++”

  1. Am cumparat Samsung RL 60GQERS1 370 litrii prin Emag in decmbrie 2012 si in ianuarie 2014 sa defectat frigiderul nu mai functioneaza .
    Daca stiti de ce astept un telefon la
    Parerea mea este ca este bun asa ca in reclama.Am anuntat Electro Depan Pitesti si astept sa vedem cit dureaza pina il repara si cit este de receptiv.

Comentariile sunt închise.