Samsung RL58GPGIH1, combina frigorifică

Această combină frigorifică Samsung RL58GPGIH1 e una din seria G, serie care e cunoscută pentru eficiența sa și tehnologiile sale. Are un volum de 372 l, eficiență energetică clasa A++, No Frost, dozator, afișaj și control digital. Pentru dimensiunile sale, volumul e mai mult decât generos și se datorează pereților mai înguști. Pe partea de design se poate observa că are culoare oțel inoxidabil, mânere verticale și dispecer cu apă/gheață. Deci nu e vorba de o combină obișnuită ci de una de tip Premium. Motiv pentru care are și un preț cam piperat, dar își merită toți banii. RL58GPGIH1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschisă
Închisă

Specificații tehnice

E dotată cu sistem avansat de răcire numit No Frost, care înlocuiește sistemul de dezghețare manual al congelatorului cu unul automat. Astfel se împiedică depunerea gheții și puteți spune adio dezghețării manuale. Eficiența energetică A++ e destul de rară la astfel de aparate frigorifice și e foarte importantă această caracteristică deoarece veți economisi bani și deci combina poate fi considerată ca fiind o investiție foarte bună. Volumul total net e de 372 litri și e împărțit astfel: 257 litri la frigider și 115 litri la congelator. Congelatorul e împărțit pe patru compartimente și dezghețarea sa se face automat. Frigiderul său are patru rafturi, trei suporturi pe ușă și compartimente pentru legume și fructe.

Pe partea design modelul Samsung RL58GPGIH1 are afișaj digital, control digital (a temperaturii din exterior fără a deschide ușa), dispecer pentru apă/gheață mânere verticale, iluminare albastră cu LEDuri, deschiderea ușilor se face doar spre dreapta și culoare pe oțel inoxidabil. Deci vine cu toate dotările necesare și nu cred că îi lipsește ceva de care ați avea nevoie în viitor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sistem avansat de izolare termică, e compactă, e eficientă, are sistem de răcire No Frost, mânere confortabile, afișaj+control digital, volum impresionant pentru a depozita o mulțime de alimente etc.

Minusuri: ușile sale nu sunt reversibile, dar dacă nu aveți de gând să-l puneți într-un colț, acest aspect nu mai poate fi considerat ca fiind un minus.

Concluzie

Combina Samsung RL58GPGIH1 e recomandarea mea pentru cei care vor dispecer sau dozator, însă  dacă nu aveți nevoie de acea dotare, în acest buget există și variante mai spațioase (de 400 litri). Avantajul serie G e acela că puteți opta pentru o combină mai spațioasă pentru aceleași dimensiuni exterioare. Dacă vă interesează acest model, v-am postat o prezentare a sa:

2 comentarii la „Samsung RL58GPGIH1, combina frigorifică”

  1. Doresc sa cumpar frigiderul acesta in zilele urmatoare si ma tot uit si tot citesc si nu reiese de nicaieri cum functioneaza dispecerul de gheata.N-am avut timp sa ajung la un magazin sa ma inteleg cu tehnicianul de acolo…Nici macar in film nu se explica .Cum e ? Pun eu gheata inauntru in recipientul interior de pe usa si ea cade prin dozator ? Mersi

  2. Si pe mine ma intereseaza sa achizitionez un asemenea frigider, dar numai daca are usi reversibile. Sunt descrieri in care reiese cum ca ar fi reversibile (e-mag de exemplu). Aici se spune ca de fapt nu sunt reversibile!
    Deci pana la urma cum este?
    Ma poate ajuta cineva cu o opinie avizata?
    Multumesc,
    D.

Lasă un comentariu