Samsung RL56GEGIH, combina frigorifică

Samsung se pricepe la electrocasnice şi de aceea m-am gândit să-ţi recomand modelul de combină frigorifică Samsung RL56GEGIH deoarece are 357 litri, funcţie No Frost, clasa de eficienţă energetică A+, iluminare şi afişaj LED. Deci, e mult diferit de RL43THCTS1.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E un electrocasnic premium nu datorită preţului ci datorită funcţiilor. E dotat cu o mulţime de funcţii care vă vor uşura viaţa cu mult, funcţii care nu le întâlneşti la frigidere sau combine frigorifice de 1000-1200 lei. Câteva dintre funcţiile şi caracteristicile care îl recomandă sunt sistemul No Frost care nu produce gheaţă, mânerul care facilitează o deschidere mai uşoară şi iluminarea interioară cu LED. Datorită faptului că nu se produce gheaţa nici nu e nevoie să dezgheţaţi frigiderul, dar trebuie să ştiţi că există şi funcţia de dezgheţare automată.

Poze

Acasă

Specificaţii tehnice

Samsung RL56GEGIH este o combină frigorifică cu sistem care nu produce gheaţă şi care are un volum net total de 357 litri. Frigiderul are 253 litri, iar congelatorul are 104 litri. Chiar dacă are volum mare trebuie ştiut că nu consumă mult curent deoarece are o eficienţă A+ (foarte bine).

Dacă sunteţi pasionat de băuturile cu gheaţă atunci trebuie să ştiţi că RL56GEGIH are dispecer pentru aşa ceva, iar cuburile sunt destul de uşor de scos. Din păcate nu are şi dispecer pentru apă, dar nici nu ştiu dacă asta vă era util într-un fel.

Are congelator şi frigider, iar frigiderul are multe rafturi. Rafturile (4 la număr) sunt realizate din sticlă şi la uşă are tot 4. De asemenea are şi compartiment pentru fructe şi legume.

În congelator are 3 rafturi compartimente, iar dezgheţarea se realizează automat.

Culoarea frigiderului e inox, dar nu e realizat din acest material deoarece cred că vă daţi seama că atunci cântărea peste 100 kilograme. Astfel, aparatul are vreo 70 kilograme şi are un compresor cu agent de răcire R600a.

Păreri pro şi contra

Pro: este eficient din punct de vedere energetic, nu necesită dezgheţare deoarece nu produce gheaţă (are sistem no frost), poate fi deschis foarte uşor chiar şi de copii.
Contra: preţul e cam mare.

Concluzie

RL56GEGIH este o combină premium cu funcţii şi dotări utile şi vine la un raport dintre preţ şi calitate foarte bun. Una dintre cele mai utile caracteristici mi se pare deshiderea extrem de uşoară a uşii. 🙂

Te-ar mai putea interesa