Samsung RL55VTEBG

După cum știți în fiecare lună apare o tehnologie nouă care poate fi utilitate, chiar și în bucătărie. Aici mă refer la electrocasnicele recent lansate și care sunt foarte bune. De exemplu: combina frigorifică Samsung RL55VTEBG, aceasta pe lângă spațiul oferit, clasa A și design-ul unic, are un ecran cu butoane senzitive care vă oferă un control superior asupra aparatului frigorific, No Frost, rafturi pliabile, compartiment pentru ouă, debit multiplu iar congelatorul vine cu un compartiment special de tip sertar. Se observă că are o culoare neobișnuită – negru, care e destul de rar întâlnită la astfel de aparate. Cele mai des utilizate culori sunt alb și gri/inox. RL55VTEBG are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum decent pentru cât costă și dimensiuni – 328 litri (volum net). Bineînțeles No Frost poate fi întâlnit atât în frigider cât și în congelator. Nu vine cu dozatoare, dar are o tavă pentru gheață foarte interesantă și în frigider e suficient loc pentru a puse băuturile preferate. rafturile pliabile ale frigiderului vă permit să depozitați vase mai înalte sau chiar torturi. Nu e o dotare care poate fi găsită la multe și de aceea trebuie să vă uitați bine care sunt dotările disponibile pentru fiecare model. Spun asta pentru că raportul dotări/preț e foarte bun și deci Samsung RL55VTEBG poate fi considerat ca o investiție.

Chiar și pe partea de funcții impresionează: super-congelare, avertizare ușă deschisă, CoolSelect Zone, reglare electronică a temperaturii etc. Consumul de energie anual poate să ajungă la 315 kWh care e foarte mic din punctul meu de vedere. Cât despre dimensiuni, are o lățime de 60 cm, o adâncime de 64 cm și o înălțime de 2 metri. Deci nu va ocupa mult spațiu în bucătărie sau mai știu eu unde doriți să o puneți și se adresează persoanelor mai înalte.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe compartimente speciale, răcire eficientă chiar dacă nu are cea mai bună clasă, culoare neagră, control asupra frigiderului prin intermediul controlului electronic și rafturile pliabile.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Samsung RL55VTEBG e o recomandare în special dacă nu țineți la un anumit buget și deci ați vrea să dați mai mult, pe ceva deosebit și elegant. Cu siguranță veți impresiona musafirii în special că va ieși în evidență datorită culorii și ecranului digital. Dacă doriți să vizionați o prezentare a sa, v-am postat un clip:

Lasă un comentariu