Samsung RL43THCTS1

Combina frigorifică Samsung RL43THCTS1 e un model foarte bun și ieftin. Aceasta prezintă următoarele caracteristici speciale: design elegant, eficiență, funcții inovatoare și altele. O alternativă cu No Frost de la același producător e RL40WGPS1. RL43THCTS1 e realizată dintr-un material termoizolant anti-picurare, are un mâner ergonomic și tot conținutul e iluminat perfect cu ajutorul unor LEDuri. E un model din noua serie numită T și se adaptează oricărei bucătării contemporane dând un plus de eleganță. Tot conținutul frigiderului va fi iluminat datorită unor LEDuri poziționate inteligent iar acest sistem de iluminare îl veți găsi doar la aceste combine Samsung. Acesta vă ajută să găsiți alimentul preferat, să economisiți curent iar lumina oferite de LEDuri dă un plus de culoare alimentelor deci vor arăta mai gustoase. Noul model de mâner al seriei T e confortabil și adaugă un plus de eleganță combinei și bucătăriei. Ar mai fi multe de spus despre acest model RL43THCTS1 dar vă asigur că veți face alegerea corectă cu acesta în special dacă aveți un buget generos. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Acasă

Specificații tehnice

Acest aparat electrocasnic Samsung RL43THCTS1 nu vine cu sistem de răcire pentru frigider și congelator No Frost. Însă această combină frigorifică vine cu un volum total net de circa 316 litri care e dispus astfel: 222 litri pentru frigider și 94 litri pentru congelator. Consumul energetic e unul foarte bun – 277 kwh/an și are o clasă de eficiență energetică A+. Sistemul de dezghețare al frigiderului este automat. Frigiderul are patru rafturi din sticlă, patru suporturi pe ușă și un compartiment pentru stocarea legumelor și a fructelor. Iar congelatorul vine cu trei compartimente destul de spațioase. Culoarea combinei e numită Titanium Silver și designul acestui aparat e însoțit de un mâner ergonomic. Samsung RL43THCTS1 nu are prea multe funcții dar vine cu cea mai importantă funcția și care ar trebui să o găsim pe toate modelele noi și performante – funcția de atenționare pentru ușa deschisă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: RL43THCTS1 e un model elegant, spațios, nou, ieftin, performant și nu ar trebui deci să lipsească din bucătăria dumneavoastră.

Minusuri: nu are dispenser pentru apă și gheață.

Concluzie

Acest model numit Samsung RL43THCTS1 e ideal pentru familia dumneavoastră în caz că nu v-ați deci pentru care model să optați, iar dacă sunteți în căutarea unui model cu No Frost ar trebui să optați pentru alternativă menționată de mine mai sus.

Te-ar mai putea interesa