Samsung RL43THCSW1

O combină frigorifică la promoție este această combină frigorifică Samsung RL43THCSW1 care e una de 316 litri, face parte dintr-o clasă energetică bună adică A+ și e de culoare albă. Combina sau frigiderul (cum doriţi să-i spuneţi) e un electrocasnic ideal pentru familiile cu 3-4 persoane sau chiar mai mult. În perioada trecută a fost un produs foarte vândut ca modelul RL40WGPS1 şi faptul că are doi ani garanţie şi că e realizată de Samsung sunt două mari plusuri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și o recomandă prețul, marca (Samsung) și detaliile tehnice. Preţul e unul foarte bun în opinia mea, probabil cel mai bun preţ de pe piaţă şi trebuie admirat şi raportul dintre calitate şi preţ care e foarte bun.

Poze

Aşa arată

Specificații tehnice

Nu cred că mai are rost să mai scriu din nou că face parte din clasa de eficienţă energetică A+ și că are o capacitate de 316 litri, dar cred că ar trebui să știți că are un congelator cu o capacitate de 94 litri și capacitatea netă a frigiderului e de 222 litri. Are un compresor, cutie pentru legume și fructe, patru rafturi din sticlă și alte patru rafturi pe ușă. Consumul energetic este de 277 kilowatt pe oră, deci are clasa de energie A cu plus. Ca orice combină și aceasta are iluminare interioară cu LED (consum mai mic de energie electrică). Trebuie să știți să că acest electrocasnic are și o greutate destul de mare, adică undeva la 70 de kilograme şi vor trebuie 2-3 persoane pentru a-l duce în locaţia unde îl doriţi amplasat.

Păreri pro şi contra

Pro: Samsung RL43THCSW1 are un preț rezonabil (1249 lei), capacitatea e destul de mare și clasa eficienţei energetice este una ok, adică A+. Din păcate sau din fericire mai nou toate aparatele electrocasnice au clasa energetică A sau A+.

Contra: aici ar putea intra mica paranteză cu clasa de eficienţă la energie electrică. Nu contest că nu este din categoria energetică A+, dar… nimeni nu testează aparatele pentru a vedea dacă chiar consumă cât specifică producătorul şi dacă pot fi încadrate în categoriile respective.

Concluzie

Dacă vrei o combină frigorifică Samsung la promoție atunci ar trebui să alegi combina frigorifică Samsung RL43THCSW1.
Pentru persoanele ecologice sau obsedate cu facturile de curent cred că aparatul electrocasnic de faţă va fi o uşurare deoarece nu consumă mult curent deoarece are clasă energetică (sau clasa pentru eficienţă energetică) A+.

Te-ar mai putea interesa