Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RL4363FBASL/EF, combină cu lățime mare

Combina frigorifică Samsung RL4363FBASL/EF e una de dimensiuni generoase și nu e foarte înaltă pentru ca utilizatorii să ajungă foarte ușor la orice aliment, indiferent unde s-ar afla. Dacă aveți mult loc, trebuie să alegeți un aparat cu lățime mare și aici mă refer chiar și la side by side-uri. Totuși, combinele frigorifice sunt mult mai accesibile dar depinde și de dotările prezente pe ele. Aceasta are dozatorul ceva mai în dreapta și nu pe partea din mijloc a aparatului pentru că recipientul pentru apă e și el în acea parte. Astfel aveți un suport în plus care va fi apreciat de cei care pun alimente pe ușă.

Se vede doar din poză că discutăm de un aparat frigorific deosebit și care are anumite dotări speciale – dozator cu apă rece și control touch pe ușa frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Combina aceasta este una Full No Frost adică avem această tehnologie de răcire pentru ambele compartimente. Cu aceasta consumul scade destul de mult, iar clasa de eficiență energetică ajunge să fie A++. Aerul rece e distribuit uniform și se văd orificii la fiecare raft al frigiderului, tehnologia se numește All Around Cooling. Rafturile acestui aparat sunt numite Glossy Deco pentru că au un finisaj elegant cu margini din argintii.

Păreri pro și contra

Acest aparat frigorific consumă cu 20% mai puțină energie decât unul clasic, dar trebuie luat în calcul și mărimea aparatului. Avem o combină care are 4 sertare la congelator, din care unul e mic pentru că în stânga putem obține cuburi de gheață pentru băutura preferată. Acesta e unul dintre cele mai mari congelatoare de pe piață pentru această categorie de aparate – 123 litri, iar performanțele de congelare sunt peste așteptări. Se poate monitoriza ușor temperatura interioară cu acei senzori Smart integrați la interior.

Samsung RL4363FBASL/EF are un interior spațios și alimentele sunt foarte bine iluminate pentru că e folosită tehnologia LED. Avem loc în frigider pentru orice aliment – ouă, fructe, legume, sticle și carne etc. Nivelul de zgomot e foarte redus și depinde de funcțiile active, iar acestea pot fi alese cu ajutorul butoanelor senzitive de pe ușa frigiderului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu